![]() |
#1 |
πως αλλαζω νερο στο ενιδριο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας μπορει να ακουστει χαζη ερωτηση αλλα ειμαι τελιως αρχαρια.εχω εναν μονομαχο 3 μερες τωρα (σε γυαλα το ξερω οτι ειναι κακο μολις βρω λεφτα θα του παρω ενιδριο) και πρεπει να του αλλαξω το νερο.μπορει καποιος να μου εξιγησει πως θα το κανω χωρις να τρομοκρατησω τν μικρο?
|
|
Εμφανίσεις: 7564
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά.
Αφού μιλάς για γυάλα, τότε είναι πολύ απλό! Πιάνεις ένα μεγάλο φλιτζάνι ή ένα ποτήρι και αδειάζεις όσο νερό θέλεις να αδειάσεις (όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα) και στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο το γεμίζεις πάλι! ![]() Φυσικά δεν ξεχνάς να βάλεις αντιχλώριο ώστε να εξουδετερώσει το ψλώριο που99,9% θα υπάρχει στο νερό του δικτύου! Αυτά... ελπίζω να βοήθησα. ¶ντε και εύχομαι να βρεις σύντομα λεφτά να του αγοράσεις ένα ενυδρειάκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το τάισμα εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού και την ποσότητα του φαγητού που δίνουμε!
¶ρα θα σου προτείνω αυτό που κάνω εγώ στο ενυδρείο μου... 2 φορές την ημέρα τάισμα αλλά μικρές ποσότητες. Και μία φορα την εβδομάδα νηστεία! ![]() ¶λλωστε στην φύση τα ψάρια δεν βρίσκουν κάθε μέρα φαγητό να φάνε...! Πάνως θα δεις και μόνη σου πόσο φαγητό πρέπει να δίνεις...θα καταλάβεις... δες να το τρώει σε περίπου 1-2 λεπτά ώστε να μην μένουν υπολείματα και επιβαρύνουν τοι νερό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ω μαλιστα..εφχαριστω πολυυ..να το αφινω δλδ μια μερα νηστικο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία μέρα ανά βδομάδα/10 μέρες νηστικό τελείως!! Μην ανυσηχείς τπτ δεν παθαίνει! Καλό του κάνει γιατί θα ψάξει να βρει ότι έχει μείνει στον βυθό και θα το φάει!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα..τα ψαρια δινουν βαση στα ?εχω χαλικακι ιποστρομα κοκινο κ φοβαμαι μην το τρελανει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο μεγαλη ειναι η γυαλα σε λιτρα ???
καθε ποτε αλλαζεις το νερο ??? καλο ειναι να τον βαζεις με το χερι καπου αλλου σε ενα μπολακι με το παλιο νερο να πλενεις καλα τη γυαλα με αυθονο νερο οχι σαπουνια να αλλαζεισ το νερο αφου το εχεισ προετημασει πρωτα με αντιχλοριο και εχει παρει θερμοκρασια δωματιου οσο για το ταισμα ενα δυο νιφαδες πρωι απογευμα ειναι αρκετες αν το ψαρι δεν ειναι μικρο καλη ειναι και η νηστια αλλα το ψαρι να ειναι μεγαλο οχι να του κοψεις την αναπτηξη ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ψαρακι ειναι δεν ειναι ταυρος να ορμαει στο κοκκινο!!!!
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 14-09-09 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα..η γυαλα δεν ειναι μεγαλη σαν μια μπαλα ποδοσφερου ειναι..το αλλαζω καθε 3 μερες..(δλδ πριν 3 μερες τ πηρα και σημερα το αλλαξα)..αν μου πεσει πολυ τροφη καταλαθος περιπου 20 νιφαδες και τν φαει να μην το ταισω την επομενη για να βρει ισοροπια και να μν σκασει??
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σου πεσει τοσο πολυ τροφη να την βγαλεις γρηγορα γιατι θα επιβαρυνθει το νερο.
και οσο τον εχεις στην γυαλα καλο θα ηταν να αλλαζεις νερο καθε μερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν σου πεσει παραπανω φαγειτο καλο ειναι να το βγαλεις με κατι και να προσεχεις στο ταισμα το πολυ φαγειτο δε θα το φαει θα παει στον πατο και θα σαπισει ετσι επιβαρινεις το νερο σου με αμμωνια αν ανεβασει αμμωνια η γυαλα τοτε καπουτ ο μονομαχος ![]() καλο θα ειναι να παρεις ενα ενυδρειακι και γρηγορα για μενα ενα 50 λιτρα ειναι φανταστηκο μπορεις να τον εχεις και σε λιγοτερα 20 25 βεβαια τα λιτρα ποτε δεν ειναι αρκετα με ενα φιλτρο ενα θερμοστατη λιγα φυτα χαμηλων απαιτησεων ειναι βασιλιας και το ποιο σημαντικο τεστ νερου και διαβασε καλα αυτο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
efxaristw gia thn boh8ia oloi
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν διαβασεις το λινκ θα μαθεις
τα λεει ολα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
Ποσο συχνα να αλλαζω το νερο? | bluefish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-09-06 14:50 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |