![]() |
#1 |
προτασεις για νεο ενυδρειο....
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας...αυριο πιθανότατα να εχω στα χερια μου ενα ενυδρειο 120 λιτρων...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3105
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να το δεις και σε συνδυασμό με τα 120 λίτρα δηλαδή περίπου 90 καθαρά;
|
||||
|
||||
![]()
Για δες για κοχυλόψαρα της Ταγκανίκα ή κανα ζευγαράκι κριμπένσις.
Ψάξτο πριν ξεκινήσεις και διάβασε για τις απαιτήσεις των ψαριών(όλα όμως θέλουν την φροντίδα τους ακόμα και οι κιχλίδες που θεωρούνται ανθεκτικά ψάρια ![]() Καλή συνέχεια |
|
|||
|
|||
![]()
μπορω να πω οτι το κριμπενσις μου αρεσε αρκετα...τι διακοσμισι θελει??και γενικως τι απαιτησης εχει??μπορω να εχω και αλλα μαζι με αυτα?αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το ειδος θα ημουν ευγνωμον...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm
πολυ ομορφο και ενδιαφερον ψαρι! ειρηνικα αλλα οταν αναπαραφονται γινονται "σκυλια" για να προστατεψουν το γονο τους... μπορεις σε αυτα τα λιτρα να εχεις ενα ζευγαρι και μερικα dither fishes..θα δεις πολυ ομορφη συμπεριφορα... προτιμουν μαλακο νερο και του αρεσουν ξυλα και φυτα να μπαινουν αναμεσα.. επισης σκαβουν τη φωλια τους πολλες φορες και προτιμοτερο θα ηταν ψιλο χαλικι η αμμος... η σελιδα εχει πολλες πληροφοριες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |