![]() |
#1 |
εκλεισα μηνα και ακομα στρωνω...
![]() Αξιολόγηση:
![]() αμμωνια 0.5-1 κυμαινεται.ΠΡΟΣΘΕΤΩ 2-3 CC ανεβαινει στα 3.5-4 και την αλλη μερα παλι πεφτει στα 0.5-1.Μετραω και NO2 full κοκκινο οπως και το Ν03 στα κοκκινα!
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 130Λ |
|
Εμφανίσεις: 2352
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ψαρια μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
οχι φιλε μου τιποτα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την αμμωνία δε χρειάζεται να την κρατάς σε τόσο ψηλά επίπεδα από τη στιγμή που βλέπεις να μεταβολίζεται. 1-2mg/L είναι καλά. Για το ΝΟ2 έχεις νούμερα; Πόσο είναι το "φουλ κόκκινο"; Αν μετράς τις τιμές ΝΟ2, περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα αρχίζουν να πέφτουν. Υπομονή... ![]() Στο δικό μου στρώσιμο είχε φτάσει νιτρικά στα 200+ τη στιγμή που επιτέλους έστρωσε... |
|
|||
|
|||
![]()
NO2 και εμενα καπου εκει βρισκεται..Αρα υπομονη και τιποτα αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις (μετρήσεις) δεν είσαι μακριά (χρονικά) από την ολοκλήρωση του στρωσίματος.
|
|||
|
|||
![]()
απλα μου τελειωσε το τεστ μετρησης αμμωνιας ειχα το τετρατεστ αυτο με τα δυο μπουκαλακια..και τωρα πηρα ενα της sera (δεν ειχε το ιδιο)ειναι αξιοπιστο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν γραφεί διάφορα για τα τεστ της sera. Καλό είναι για σιγουριά να βάζεις τα ml νερού που λέει με μια σύριγγα.
Σημ: Υπήρξε ένα πρόβλημα με την βαθμονόμιση στο μπουκαλάκι νερού των τεστ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια λαμπα ακομα.. | malawimbuna | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-09 13:46 |
2 ακομα ερωτησουλες | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 24-01-08 09:10 |
5 γεννες σε 1 μηνα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 19-01-08 07:52 |
ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |