![]() |
#1 |
εκανα οσα μου ειπατε
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα πεδια.Πριν δυο μερες αγορασα για τον μονομαχο μου θερμοστατη, θερμομετρο, αντιχλωριο και σταματησα να ριχνω εκεινο το φαρμακο.Ζητησα φαρμακο για το φιν ροτ.μου εδωσαν ενα που ονομαζετε myxazin και εριξα την απετουμενη ποσοτητα.Πριν μια περιπου ωρα που τον παρατηρουσα δεν ειδα καμια διαφορα(ψυλοπραγματα).Μηπως χρειαζατεε να κανω κατι παραπανω με τον μονομαχο?Αν οχι ποσε πρεπει να περιμενεω για να δω αποτελεσματα?
![]() |
|
Εμφανίσεις: 1919
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χόμπυ απαιτεί υπομονή!
Θα πρέπει να γίνει όλος ο κύκλος της θεραπείας για να δεις αποτελέσματα !!
|
||||
|
||||
![]()
επισης ανεβασε λιγο θερμοκρασια....αν οι οδηγιες επιτρεπουν το συνδυασμο αλατιου με τη θεραπεια....κανε και χρηση αλατιου (χοντρο τυροκομικο) συμφωνα με αυτο...http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/alati.htm
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκανα μετρησεις! | fotis_k | Ζωοτόκα | 41 | 23-01-09 16:10 |
Εκανα κοτσάνα??? | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-04-08 23:01 |
εκανα πατατα | tasinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 14-03-08 09:33 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
To εκανα και αυτό.....(DIY CO2) | GFON | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 25-09-05 23:31 |