![]() |
#1 |
Ενυδρείο κοντά σε μόνιτορ Η/Υ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Οπως λέει ο τίτλος... είναι κακό
Φαντάζομαι οτι δεν είναι ότι καλύτερο αλλα πάει στην κατηγορία "ουτε με σφαίρες!" ή "καλό θα ήταν να μην έμπαινε εκει αλλα αν δεν μπορείς αλλιώς..." |
|
Εμφανίσεις: 2999
|
|
||||
|
||||
![]()
μπααα..ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία "εσύ που κάθεσαι όταν ανοίγεις τον υπολογιστή;"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σωστος!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Οπότε φύγαμε για ψάρια-προγραμματιστές!!! ------------------------- ΥΓ: Απλα ρε παιδιά φοβόμουν για την ακτινοβολία (CRT οθόνη για την ώρα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Synthercat : 24-03-09 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑ φίλαράκι όλα και όλα εγω τα ψαράκια μου τα προσέχω σαν τα μάτια μου (είμαι γκαβάδι!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Crt απο οτι ξερω εχει πολυ ακτινοβολια που αντανακλατε οταν βρισκετε τοιχος απο πισω
αρα Περιπτωση 1:Εχει τοιχο επιλογη 1 αλλαζεις οθονη και περνεις Lcd Επιλογη 2 τρως την ακτινοβολια ![]() Περιπτωση 2:Δεν εχει επιλογη 1 και παλι αλλαζεις οθονη καλου κακου επιλογη 2 την κρατας και τρως την μιση ακτινοβολια ![]() τωρα για τα ψαρια δεν νομιζω να εχεις προβλημα αρκει να ειναι ενηληκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ακτινοβολία της CRT εκπέμπεται από το μπροστινό μέρος της οθόνης, δηλαδή πάνω στην επιφάνεια που "πέφτουν" τα ηλεκτρόνια και προβάλλεται η εικόνα. Οπότε αν δεν βάλεις τα ψάρια να δουν ταινία δεν θα έχουν πρόβλημα. Από την άλλη όμως εγώ δεν θα το επιχειρούσα διότι δεν είναι καλό να υπάρχουν υγρά κοντά σε ηλεκτρονικές συσκευές. Πέραν του ότι μπορεί να πιτσιλιστεί η οθόνη, η υγρασία σκοτώνει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα αργά και επώδυνα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά η ακτινοβολία της CRT το μεγαλύτερο μέρος της εκπέμπεται από την πίσω πλευρά της οθόνης.
Όπως και να χει καλό είναι να αντικατασταθεί με μία tft πρώτα για την δική μας υγεία και μετά για τα υπόλοιπα βλέπε ψαράκια.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να την βάλεις και πίσω απ'το ενυδρείο για backround...
![]() Για φαντάσου το με βιντεάκια βυθών ή κινούμενων σύννεφων (για "γήινα" aquascapes) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, βάλε και κανά βιντεάκι από καθαρισμό ενυδρείου μπας και μάθουν να κάνουν τίποτα μόνα τους ![]() [sorry για το off-topic αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!]
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και που και που ντοκιμαντερ με αναπαραγωγές να φτιάχνονται.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε παιζεστε...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶δειασε την CRT απ΄το περιεχόμενο και βάλε μέσα το ενυδρείο σου (19λιτ) έτσι θα χεις πανέμορφο όνιμο και LIVE Wall Paper....
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο κοντά σε τηλεόραση!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-12-08 18:06 |
Ενυδρείο κοντά σε καλοριφέρ | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-12-08 23:27 |
Ενυδρείο κοντά σε διακόπτη ηλεκτρισμού. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-07 23:31 |
Ενυδρείο κοντά σε καλοριφέρ | infodigger | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-04-07 18:07 |