|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να παραγγειλω τον eliwell IC 915/C
μεσο internet? η μηπως ξερει κανεις απο χανια αν τον εχει καποιος εδω και τιμη?τνκς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την Τριτη θα παραγγειλω ενα εγω απο ΕΨΕΜ..... Αν θες μπορουμε να παραγγειλουμε 2 για να μας ερθει φτηνοτερα...
(εχω ηδη 3 απο εκει...) |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ειμαι μεσα.απο οτι ειδα εδω μεσα κανενα 50 γιουρο εχει?
|
||||
|
||||
![]()
ναι... Παρε με την Τριτη το πρωι τηλεφωνο.....σου στελνω πμ
|
|
||||
|
||||
![]()
let's do it
------------------------- πηρες το pm ------------------------- πηρες το pm?(για σιγουρια)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris2 : 28-02-09 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σου απαντησα....
|
|
||||
|
||||
![]()
imichal μηπως μπορεις να μου πεις τι ανεμιστηρακια εχεις στο rio 300 να τα παραγγειλω και εγω?
|
||||
|
||||
![]()
4 92χιλ... 3 βαζουν, ενα βγαζει.....
υπαρχει και η ετοιμη λυση βεβαια.... http://www.aquaristic.net/grotech-pe...ch.html?lang=1 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δες αυτο θα σε βοηθησει.....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25558 ναι απο eshop..... ela spiti ayrio gia kafe na ta deiw.. |
|
|||
|
|||
![]()
τα μεταφορικα ποσα ειναι ρε παιδια για να παραγγειλει κανεις elliwel απο ΕΨΕΜ??????
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου το στείλει με courier με έξοδα παραλήπτη! Γενικά δεν είναι και πάρα πολλά... Εγώ νομίζω είχα πληρώσει γύρω στα 20 ¤
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια από το internet | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 11-03-09 15:55 |
Εχει αγορασει κανεις ψαρια μεσω ιντερνετ? | Dimis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-10-08 14:31 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ??? | targas21 | Greek Aquarist's Boards | 2 | 17-01-05 05:17 |