|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Προσπαθω να φτιαξω ενα φυτεμένο ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων διατήρησης.
Το προβλημα ειναι ομως, πως καθως διαβαζω τη μεθοδο της Diana Walstad δε μπορω να καταλαβω σε τι τιμες θα πρεπει να κρατησω αμμωνια, νιτρικα και νιτρωδη. Καποια βοηθεια παρακαλω? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε οποιοδηποτε ενυδρειο πρεπει να εχεις στρωμενο φιλτρο που παει να πει οτι η αμμωνια και τα νιτρωδη πρεπει να ειναι μηδεν. Τα νιτρικα αν εχουν καποια τιμη δεν πειραζει αρκει να μην τα αφηνεις να ανεβαινουν ψηλα. Με τις εβδομαδιαιες αλλαγες αν εισαι τακτικος δεν ανεβαινουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....hlight=Walstad
Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι ...που κάνει αναζηηήητησηηη. καλή επιτυχία, caverman |
|
||||
|
||||
![]()
![]() ![]() ![]() Senior Member Εγγραφή: 25-11-2005 Περιοχή: Σταθμός Πλακεντίας - Αττική Μηνύματα: 745 ![]() Διάβασε εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....hlight=Walstad Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι ...που κάνει αναζηηήητησηηη. Για αυτο υπαρχει το site φιλε για να ρωταμε κ οχι να εχουμε καποιους δηθεν πονηρους να απαντανε κατα αυτο το τροπο. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει λογος να παρεξηγεισαι. Ο Caverman ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να σου επισημανει οτι με μια αναζητηση μερικες φορες βρισκεις πληροφοριες που εχουν ξαναγραφτει και αν τραβηξε τις συλλαβες το εκανε με χιουμοριστικη και οχι ειρωνικη διαθεση
![]() Εξαλλου μπηκε στον κοπο να σου απαντησει και μαλιστα να σε βοηθησει ουσιαστικα παραπεμποντας σε ,σ'αυτο το λινκ που εξηγει πολλα για τις αποριες σου.Και σου ευχηθηκε και καλη επιτυχια. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε RAVEN καταλαβαινω τα λογια σου αλλα ολοι ασχετοι ξεκινησαμε κ μαθαμε 5 πραγματα. δεν ειναι αναγκη λοιπον να το παιζουμε ξερωλες. Εχω μολις 1.5 μηνα στο site κ 2 μηνες που ασχολουμε με τα ενυδρεια κ δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω τη καλυτερη δυνατη χρηση ενος PC.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|