|
![]() |
#1 |
Πολυ Νεος με παρα πολλα προβληματα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καταρχην για σας. Εχω ενα ενυδρειο περιπου 20λτ και δεν ξερω απο π να αρχισω. Εχω 4 πλατυ(1 ασημι αρσενικο,2 πορτο θυληκα,1αγνωστου ταυτοτητας(το μονο π εχει απομεινει απο μια παλια γεννα))και 1 γλυφτη. Μεσα εχει περιπου 1μηνα που εχω βαλει χαλικια απο την θαλασσα και διαφορες πετρες. Εχω συσκευη και καθαριζει το νερο,
|
|
Εμφανίσεις: 3996
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες !!!
![]() δυστυχως σε 20 λιτρα ειναι πολυ δυσκολο να φιλοξενησουμε ψαρια... μεχρι τωρα επιβιωσαν αλλα καποια στιγμη το συτημα σου θα καταρρευσει... γιατι δε παιρνεις αν μπορεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειο?? αν οχι...τοτε στα λιτρα αυτα μπορεις να κανεις ενα ομορφο μικρο φυτεμενο με ενα μονομαχο μεσα.. και βγαλε αμεσα το ψαρι απο τη γεννηστρα...στρεσσαρεται ασκοπα..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
|
|||
|
|||
![]()
μπορειτε να με βοηθησετε με αυτα τα δεδομενα?
------------------------- δηλαδη να πεταξω τα ψαρια κ να βαλω ενα μονομαχο μεσα??? ------------------------- ευχαριστο για την βοηθεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIkex24 : 26-01-09 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι και να τα πεταξεις...!!!! προς Θεου!!
μπορεις να τα πας πισω ατο πετσοπ αν τα δεχονται και να τα ανταλαξεις με ενα μονομαχο η και κατι αλλο...η εδω να βαλεις μια αγγελια για να τα χαρισεις -πουλησεις-ανταλλαξεις... πληροφοριες για τους μονομαχους εδω...http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm και στο φορουμ στην κατηγορια betta... και καλο διαβασμα..θα το χρειαστεις!!
|
|||
|
|||
![]()
Και μη βιαζεσαι, δεν ειμαστε ολοι πανω απο το ιντερνετ ανα πασα στιγμη...
|
|
|||
|
|||
![]()
τα χαλικια κ οι πετρεσ της θαλασσας δε επηρεαζουν τη ζωη των ξαριων?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Νεος με πολλα θέματα.... | pavlos_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-01-09 13:56 |
Πολλα προβληματα στο ενυδρειο.. | gatulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-10-06 08:00 |
Παρα πολύ αμωνία | mpampis | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 01-09-03 17:30 |