![]() |
#1 |
Απορια για φιλτρο Νο2
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδια δεν ξερω αν υποθηκε .
Μηπως μπορουμε εξωτερικα το φιλτρο να το καθαρισουμε για λογους αισθητικης κυριος? Εχει πολυ μαυριλα το δικο μου. Εχω να το καθαρισω πανω απο 2 μηνες( εξωτερικα παντα) |
|
Εμφανίσεις: 2213
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ένα υγρό βετεξ μια χαρά το καθαρίζεις αλλά θα πρότεινα να είναι καθαρό από χημικά και απορρυπαντικά γιατί στην φάση της συντήρησής του εύκολα μπορεί να γίνει ζημιά.
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη με ενα καθαρο υγρο σφουγγαρι θα πείραζε??
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Όμως το σφουγγάρι θα σου αφήσει σημαδάκια γι' αυτό είπα vetex.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για φιλτρο βυθου. | Nikos! | Φίλτρανση | 3 | 09-09-08 01:29 |
Απορια! | wickerman.7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-06-08 00:53 |
απορια για φιλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 12:22 |
Απορια για εξωτερικο φιλτρο. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-10-07 20:02 |
Απορια για φιλτρο Sicce Shark 3? | asimakis2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-11-05 13:28 |