|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το πήρα πριν 3 εβδομάδες και ήταν σχεδόν το 1/3 από ότι είναι τώρα .Το αγόρασα ως pacu αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι pacu ή piranha.Τα δόντια του είναι λίγο μυτερά.Ένας φίλος μου έχει ίδιου μεγέθους pacu και είναι λίγο διαφορετικό , το πάνω μέρος του στόματός του είναι λίγο πιο μεγάλο από ότι το κάτω , ενώ στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό .Εσείς τι λέτε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα το εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πακού είναι
|
|||
|
|||
![]()
Σε 450 λίτρα .Εγώ όσο και αν το έχω ψάξει δεν μπορώ να βγάλω άκρη ξεκάθαρα .Δείχνει κάτι ενδιάμεσα από pacu και piranha
![]() ------------------------- Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ , ότι είναι pacu . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη angelos7577 : 06-10-08 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις τι ενυδρειο απαιτει ενα πακου ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει θέμα στην αναγνώρηση του ψαριού. Είναι πακού και μεγαλώνει πολύ πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofianos7 : 06-10-08 στις 23:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Μικρούλι" Pacu τρώει σκυλοτροφή...!!! | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-01-08 01:19 |
Piranha <-> Pacu! | TaitO | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 06-02-07 16:13 |
Piranha cariba..... | spectrum | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 19-11-04 23:53 |