![]() |
#1 |
Ανεμηστηρακια για το ενυδρειο μου........
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε αν μπορειτε ,τι ανεμηστηρακια να βαλω στο ενυδρειο μου που ειναι ενα rekord 70 λυτρα ???γιατι τωρα το καλοκαιρι σηκωνει υψηλες θερμοκρασιες και θα μου κανει τα ψαρια βραστα !!
![]() |
|
Εμφανίσεις: 3133
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάτα το κουμπί "αναζήτηση" και γράψε "ανεμιστηράκια"...
Θα βρεις τόσα να διαβάσεις που δεν θα σου μείνει καμία απορία αναπάντητη ..
|
||||
|
||||
![]()
Οντως τα θέματα με τα ανεμιστηράκια είναι πάρα πολλά στο G.A.B!
Πάντως μπορείς να προμηθευτείς ανεμιστηράκια απο οποιοδήποτε κατάστημα με η/υ ή ηλεκτρονικά. Θα χρειαστείς 2 απο αυτά, ένα να μπάζει αέρα και ένα να βγάζει, καθώς και ένα τροφοδοτικό 12Vdc. Απο προσωπική εμπειρία τα 12*12cm σε μέγεθος είναι ότι καλύτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
12x12 σε 70 λίτρα?? Κατάψυξη θα γίνει το ενυδρείο. Ένα 9άρι...είναι μια χαρά. Το 12 πέφτει λίγο μεγάλο και σε μέγεθος για το καπάκι...το 9αρι μπαίνει ακριβώς στο άνοιγμα που έχει το καπάκι της Juwel.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νε αθτο ηθελα να πω ,οτι το 12 θα ειναι μεγαλο για το καπακι του 70 rekord !!!!
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παιδεια !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το 8άρι μπαίνει ακριβώς σε αυτό το καπάκι. Εγώ αυτό έβαλα
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδεια !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |
το ενυδρειο μου | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-01-04 02:18 |