|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό, είδα ότι οι περισσότεροι έμπειροι
λενε ότι σε fishonly δεν είναι απαραίτητη η R/O. Σε ένα nano light reef με Sarcophyton και PlerogyraSinuosa (νομίζω θεωρείται μαλακό και αυτό) θα λέγατε ότι είναι απαραίτητη η R/O; Κάπου διάβασα μια αναφορά σε σύστημα με ρητίνες, δεν μπορώ να το βρω τώρα (έχω διαβάσει σχεδόν όλο το αλμυρό section τις τελευταίες μέρες) Αναφέρεται σε DI ή είναι κάτι άλλο καινούριο; Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική γενικά; Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάποια DIY διάταξη με φίλτρο άνθρακα αντί για R/O; Ο κύριος λόγος που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω R/O είναι ότι "πετάει" πολύ νερό. Για τα δεδομένα της Αθηνάς ποια είναι η αναλογία καθαρό/ "βρόμικο" που βγάζει η R/O ; Το ενδεχόμενο να κρατάω το νερό αυτό έτσι ώστε να μπορεί να εκμεταλλευθεί μου ακούγεται πολύ μεγάλος μπελάς... Υ.Γ. Υπάρχει κάποια αναφορά σε reef safe αστερίες γιατί δεν βρήκα κάτι; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |
Καπάκι.Τελικά είναι απαραίτητο ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-05 15:51 |