|
||||
|
||||
![]()
παρηγγειλα το παρακατω λιπασμα για το ενυδρειο μου..ειναι ενα γενικο λιπασμα οπως μου προτεινε ο πανος...ειναι καλο???
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...hem%20flourish α επισης παρηγγειλα και ενα φυτο που μου αρεσε και ηταν φτηνο: http://www.aquaristic.net/shop.php/s...5%20cm%20Topf/ καλο ειναι??θα φτασει σε καλη κατασταση????εμενα παντως μου αρεσε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το λιπασμα δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα εφοσων στο συστησε ο πανος καλο θα ειναι .
Οσον αφορα το φυτο καλυτερα ειναι να παραγγελνεις μεσω ιντερνετ οταν ο καιρος ειναι πιο κρυος γιατι υπαρχει περιπτωση να το καταστρεψει η ζεστη , η θα φτασει πολυ ταλαιπωρημενο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθει σαν ριζα ετσι??ελπιζω να εχουν προβλεψει την προστασια του..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια προστασία του...? Αν έχει ζέστη και κάνει 7 μέρες μάλλον δεν θα ειναι σε πολύ καλή κατασταση.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παλια που ειχε παραγγειλει ο πατερας μου κατι φυτα(οχι για ενυδρειο) ειχαν μικρα πλαστικα στιςβασεις τους με νερο και κρατιοντουσαν σε καλη κατασταση...ελπιζω κατι τετοιο να εχουν και αυτοι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομη και ετσι να ειναι, τωρα με τοσο υψηλες θερμοκρασιες δεν νομιζω να αντεξουν....
Ας δουμε ομως τι θα γινει... |
|
||||
|
||||
![]()
θα δουμε....σιγα 3 ευρω εκαναν....για το λιπασμα τι λετε???
|
|
||||
|
||||
![]()
το λίπασμα που πήρες είναι απο τα καλύτερα (αν όχι το καλυτερο)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολοι πινουνε κρασι στο ονομα του Flourish Excel
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τα μπερδευετε!!! Αλλο το excel και αλλο το γενικό flourish....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι συγνωμη το Excel ειναι απλα CO2.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να πεις οτι εχεις μια ολοκληρωμενη λιπανση χρειαζεσαι....
Potassium (καλιο), Flourish(γενικο), Iron(σιδηρος), Trace (Ιχνοστοιχεια), Phosphorus (φωσφωρικά) & nitrogen... Ολα πρεπει να είναι φυσικά στις σωστες αναλογίες... Δεν σημαινει οτι αν τα ριχνεις ολα 8α τρεχουν και καλα τα φυτα.. Παιζουν ρολο και οι αλλαγες και ο φωτισμός... Αυτα απο μενα... |
|
||||
|
||||
![]()
ε βασικα τα φυτα ειναι λιγα και καποια που μεγαλωνουν πολυ ευκολα και ηδη χωρις λιπασμα πανε πολυ καλα.....ελπιζω απλα τωρα να πανε πολυ καλυτερα και να πιασουν και τα καινουργια..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε σε αυτην την περιπτωση μαλλον καλυτερα μονο το γενικο που εχει λιγο απο ολα τα στοιχεια σε μικρες συγκεντρωσεις.... ο φιλος geo παει για χαμηλων απαιτησεων ... το δικο σου το διαμαντι νεοκλη ηταν ρουφηχτης λιπασματων..
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται!!!
Εξάλλου... ![]() Παράθεση:
Δεν υπάρχει συνταγή.... Πάντως dr.geo ίσως και λίγο κάλιο αν έριχνες θα βοηθούσε.... με μέτρο όμως.. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι...το καλιο ισως ειναι το λιγοτερο "επικινδυνο" λιπασμα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπασμα για φυτα λιμνης | Andros | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 17-04-08 20:08 |
κακο? | oscar1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-03-08 17:15 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |
προταση για καλο βιβλιο | giamaios | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 9 | 26-10-04 10:38 |