|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά χθές πήρα ένα καινούριο μονομάχο.
![]() Σήμερα το πρωί παρατήρησα πίσω από τα δύο πτερύγια κάτω από τα βράγχια ένα μακρύ άσπρο πράγμα που προεξέχει. ![]() Νομίζω πως είναι τα κακά του. Έφαγε κανονικά το πρωί αλλά όταν με βλέπει κρύβεται. Λέτε να είναι άρρωστο? Σκέφτηκα μήπως έτσι το αγόρασα (άρρωστο) αλλά χθές το σύμπτωμα δεν ήταν εκεί. ![]() Φωτό προσεχώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω από τα βράγχια του να προεξέχει κάτι άσπρο και να είναι αυτό που λες είναι λίγο δύσκολο!
Εκτός και αν ξεκινάει ποιο πίσω!?
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο γι' αυτό και ρώτησα. Ήταν κοντα στα δύο πρόσθια πτερίγια (μπροστά από τα κοιλιακά) δεν ήξερα τι να υποθέσω αλλά ευτυχώς εξαφανίστικε σε λίγες ώρες.
![]() Πάντως θα το παρακολουθώ μπας και ξαναεμφανιστεί. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε μετά το φαγητό
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Guppy | Δημήτρης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 30-07-07 15:57 |
¶ρρωστο γκάπυ??? | Neoklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-04-07 22:03 |
¶ρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |
Άρρωστο Betta | Christodoulos Diamantidis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 16-12-04 17:16 |
S.O.S. Άρρωστο Kribensis | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:17 |