|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και δύο μέρες σε ένα μικρό ενυδρείο που έχω, παρατήρησα στα cardinal tetra παντού πάνω στο σώμα τους κάτι λευκές κηλίδες (σαν άσπρα σπυράκια). Τι μπορεί να είναι αυτό, και πώς αντιμετωπίζετέ; Να σημειώσω εδώ ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά των ψαριών ούτε όσο αφορά την κινητικότητά τους ούτε την όρεξή τους. Το ενυδρείο τρέχει εδώ και ένα εξάμηνο.
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδω και πες : http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/p...=2&GalleryId=2
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ασθένεια σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρα από την σελίδα που μου έστειλες είναι η ichthyophthirius. Είναι κάτι που αντιμετωπίζετε και αν ναι πως;
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm
για διαβασε εδω φιλε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή δεν έχω ξανακάνει θεραπεία με αλάτι, θα ήθελα να ρωτήσω το αλάτι το ρίχνω έτσι απλά στο ενυδρείο η το αραιώνω σε νερό πρώτα και μετά;
|
||||
|
||||
![]()
Το αραιωνεις πρωτα σε νερο (απο το ενυδρειο σου) και μετα το ριχνεις στο ενυδρειο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cardinal tetra | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-03-07 08:49 |
¶σπρες κηλίδες | nick30 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 25 | 09-02-07 09:21 |
Διάγνωση Ασθένειας σε Emperor Tetra | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-06 13:49 |
Μικρά στίγματα και κηλίδες σε φυτό. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-12-05 08:23 |
ασπρα σπυριά σε congo tetra | chris | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 24-06-03 10:08 |