|
||||
|
||||
![]()
Χθες ταιζα τα τιγρακια μου και μου πεσε μεσα στο ενυδρειο μεγαλη ποσοτητα τροφης...
Μετα απο καμια ωρα αλλαξα το 25% του νερου και καθαρισα το φιλτρο. Μαζεψα και οση τροφη μπορουσα απο τον βυθο... Τι αλλο να κανω? Θα χω προβλημα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα στο πουν οι μετρησεις αμμωνιας.. Καλο κακου μερικες αλλαγες νερου ποτε δεν βλαπτουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτείνω, όταν ταϊζεις, να αδειάζεις την ποσότητα τροφής που θες να ρίξεις πρώτα στο καπάκι απο το κουτί τις τροφής και κατόπιν στο ενυδρείο για να είσαι σίγουρος οτι θα ρίξεις όσο ακριβώς θέλεις... (...έτσι ταϊζει και ο ΑΜΑΝΟ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και μην ταισεις 2-3 μερες, δεν θα παθουν τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Ευχαριστω.... 2-3 μερες πολλες δεν ειναι ρε τολη?
Με την ευκαιρια τον γλυφτη που εχω καθε ποτε να τον ταιζω (πηρα τροφη). Μερα παρα μερα ειναι καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
3 μέρες δεν είναι πολλές!!! Ρώτα και μας τους φοιτητές που λείπουμε όλη την ώρα και τα έχουμε στη δίαιτα τα ψάρια!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tην πρωτη μερα τα νιτρικα ειχαν χτυπησει κοκκινο... Τωρα με καθημερινες αλλαγες (25% περιπου) επεστρεψα σε φυσιολογικα επιπεδα και δεν ειχα απωλειες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! Help | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-09-07 23:10 |
SOS | mios | Δίσκοι | 12 | 27-07-07 22:06 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |