|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 200 ΑΡΙ ΜΕ SUB 50 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Γρηγορη!
Για κανε μας μια αναλυτικοτερη παρουσιαση του ενυδρειου σου. Τι ψαρια εχεις και τι εξοπλισμο? Και αν θελεις γραφε με μικρα γιατι κουραζουν τα κεφαλαια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ήρθες!!!
Με τέτοια θάλασσα εκεί κοντά (πλάκα λιτοχώρου και πλαταμώνα παραθερίζω) πως να μην ασχολήσε με το θαλασσινο? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Γρηγόρη καλώς ήρθες ,τα κατάφερες και γράφτηκες στο τέλος .Εδώ θα βρείς πολλούς γνώστες του αντικειμένου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμενουμε παρουσιαση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολευομαι να βαλω φωτο του ενυδρειου μου.Δεν Ξερω πως να το κανω.
![]() ------------------------- σκιμμερ εχω το red see prism pro για ενυδρειο 1100 λιτρων ενα κυκλοφορητη 2.500 εναν 1.200 δουλευω και εναν χαμηλα 1200 αρι και απο στο sub επιστροφη εναν 800 δωρο του φιλου μου Σταυρου Τσιονογλου. εχω μονημα φως στο sub που εργαζεται 24 ωρες συνεχως για τις αλγες,στο sub εχω επεισης φιλτρο αμμου 10-12 εκατοστων στο τριτο διαμερισμα του. ------------------------- φωτα εχω 2 λαμπες ακουα ρελλε 10000 κελβιν μια μπλε τηs αρκαντια επεισης 10000 κελβιν και μια λευκη ημερας απλη,ολες 60 εκατοστων 18 watt.συνολικα 4 λαμπες σε φωτιστικο ιδιοκατασκευης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gregoris : 16-02-08 στις 11:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σκευτομαι τωρα ειναι αν μπορω να βαλω ανεμονα μεσα στο ενυδρειο μου η και καποια ασπονδυλα που αντεχουν στις επι8εσεις των ψαριων μου.εχει κανεις καμμια ιδεα?
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφιες απο το ενυδρειο μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου | Ζορπιδης Θανασης | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 12-01-08 14:35 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου | spookie | Φωτογραφίες μελών | 0 | 17-06-07 15:40 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |