|
|||
|
|||
![]()
να συστηθω πρωτα,ειμαι καινουργιος στο αντικειμενο κ μαθαινω οσο πιο γρηγορα μπορω,ολα ξεκινησαν απο την μερα που μπηκα σε ενα πετ σοπ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες...
![]() πρωτα να σου πω οτι εχεις διαλεξει ειδη που δε κανουν για 120 λτ ενυδρειο....ποσο μαλλον μαζι...τα ψαρια αυτα μεγαλωνουν πολυ..τα δε παγκασιους (γκαλαχερ)....ασυληπτα!! τωρα το γιατι δε τρωει............ ![]() ξεκινα λεγοντας μας παραμετρους του ενυδρειου σου....και τι τα ταιζεις..
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να γινουμε πολλοι.......
Καλως ηρθες στο GAB ! Εχεις διαλεξει ειδη που μεγαλωνουν παρα πολύ!!! Το γκαλαχερ ειδικα θελει ...πισινα.... Θα βρεις αρκετά αρθρα μεσα στο GAB κανοντας αναζητηση..... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ποσες μερες τον εχεις μεσα στο ενυδρειο σου και πως τα παει με το oscar?Μηπως το ψαρι ειναι καινουργιο γενικως,και θελει λιγο χρονο για να αρχισει να τρωει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς ήρθες!
Η σύνθεση που έχεις είναι λάθος, όμως το καλό με μας στα Χανιά είναι ότι στα πετ που ψωνίζουμε-οσα ξερω τουλάχιστον- δέχονται επιστροφές ανταλαγές ψαριών. Οπότε το καλύτερο που θα σούλεγα να κάνεις είναι να τα επιστρέψεις άμεσα όλα...εκτός και αν σκοπεύεις να κάνεις το ενυδρείο σου μόνο με κάνα δυο αστακούς ή έχεις σκοπο να πας σε λίγο καιρό σε 400λίτρα+ για όσκαρ, όσο για γκάλαχερ δεν συζητάμε. Για αρχή και όχι μόνο, καλό είναι μια και θα έχεις πολλές απορίες πολύ διάβασμα εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm , φυσικά ότι θες το ρωτάς. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω καταρχας για την απαντηση!οπως ειπα ειμαι καινουργιος στο χομπυ!οσους εχω ρωτησει μου λενε οτι ταιριαζουν,το κακο ειναι οτι μου αρεσουν κ τα 2,δεν θελω να διωξω κανενα,κ για αργοτερα σιγουρα παω για μεγαλυτερο ενυδρειο,οσο για το site θα το κοιταξω,εχεις να προτεινεις κατι αλλο?το ταιζω τις μπιλιες εχω κ τα wells chips
------------------------- μακαρι να ειναι ετσι οπως λες,συνολο ειναι γυρω στη μιαμιση βδομαδα,τον γυρισα πισω στην αρχη μετα απο 4 μερες αφου δεν ειχε φαει,νομιζα οτι εφταιγε το νερο,μετα τον πηρα πισω,εβγαλα κ τον αστακο,με το οscar ψιλοτσακωνετε! ------------------------- πολλη χανιωτες? ------------------------- ευχαριστω!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oscar1 : 15-02-08 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για μεγαλυτερη πισινα εννοεις !
![]() ![]() Καλη συνεχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω!το ενυδρειο120l στρωμενο με χωμα,φιλτρο crystal dyo εσωτερικο,με ψευτοδιακοσμητικα μεσα,τα ταιζω τις μπιλιες,τα chips εχω κ τα extra bites
------------------------- ναι για την πισινα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oscar1 : 15-02-08 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια σου ομως δε θα περιμενουν να μαζεψεις λεφτα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει απόλυτο δίκιο ο (Πάνος Αλεξ Πολι) πρέπει να κάνεις κάτι επειγόντως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |