|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια ποσο ζουνε;;; νομιζω πως ο γκαρι μου μας αφησε για τον σαλιγκαροπαραγεισο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον βρηκες?μπορει να εχει αραξει σε καμια σκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τον εχεις ....???
με ποιους συγκατοικει....??
|
||||
|
||||
![]()
μπροστα μπροστα ηταν αλλα τωρα κινηται..
![]() ![]() ![]() ------------------------- τον εχω 3-4 μηνες.. γεννηθηκε μεσα στο ενυδρειο μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 01-02-08 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι γατόψαρο έχεις; Το δικό μου τρώει σαλιγκάρια και 2 apple snails που είχα πάρει, δεν μπόρεσε να τα φάει αλλά τα σκότωσε.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Corydoras. hastatus
εχω αλλα σε ασπρο ![]() http://miaou.forumotion.com/gallery/...19-pic_481.htm τετοιο δεν ειναι; ![]() δεν νομιζω να τρωει σαλιγκαρια γιατι εχω και ενα νεογεννητο (σαλιγκαρακι) που δεν το πειραζει ![]() τωρα το σαλιγκαρι μου το μεγαλο μου φαινεται ενταξη ![]() να σε ρωτησω το γατοψαρο που εχω θελει να ειναι σε ομαδα; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|