|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας
Βρηκα το forum σημερα και μου φανηκε πολλη καλο και ειπα να σας δειξω το δικο μου ενυδρειο που εχει 3 ημερες λειτουργειας. Το ενυδρειο μου το κανανε δωρο μαζη και καπια στολιδια. Θα σας ανεβασω καπιες φοτο ωστε να εχετε μια γενικη αποπση και αυτο που θελω ειναι οι γνωμη σας και αν πραματα που εχω σκεφτη να κανω ειναι σωστα. Το πλαστικο φυτο και τα αλλα θα τα βγαλω και σκεφτομαι να βαλω στην δεξια γωνια και μπροστα στο φιλτρο πσιλα αληθινα φυτα Στην αριστερη μερια λεω να βαλω 3 μικρες πετρες και να της τοποθετησω ετσι ωστε να κανουν κρυψωνες.Στη μεση και αναμεσα στης πετρες να υπαρχει επισης μια μικρη ριζα. Αυτα τα ολιγα σκεφτομαι για το μελλον θελω τη γνωμη σας. Ενυδρειο: 57L 60x30x40 |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες στην παρεουλα μας..!!
![]() ![]() αγαπητε μου φιλε,το ενυδρειο σου ειναι αστρωτο ,και εχεις βαλει ηδη και ψαρια μεσα..??? ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις κατι τετοιο...?? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πειτε μου ομως γιατη δεν ειναι στρομενο να καταλαβω και εγω ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα πειρα τεστ για την αμμονια και ξανα μετρησα:
PH:7.2 KH:3d GH:>10d NO2:0 NO3:0 NH3-NH4:1.5mg/l Εβαλα μια annubia για να βοηθισει στο στροσιμο σε περιπροση που δεν εχει στρωση καλα.Τα ψαρια δεν τα πειραξα και ειναι κηνητικοτατα δεν βλεπω κατη κακο. Αλλαξα την σειρα στο φιλτρο οπως μου ειπε ενας φιλος που ειχει καιρο ενυδρεια: 1ο)υαλοβαμβακα 2ο)πετρες (καλλιεργια βακτηριον)* 3ο)σφουγγαρι 4ο)ενεργος ανθρακας τα εβαλα καλα η θελουν παλι αλλαγμα? |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο το εχω χωρης ψαρια 15 μερες .
3 Μερες με τα ψαρια μεσα λεω. |
|
||||
|
||||
![]()
και τι δειχνουν οι μετρησεις σου..? εχει στρωσει δηλαδη,και εχεις μεσα ψαρακια..?
|
|
||||
|
||||
![]()
PH:7,6
KH:6d GH:>10d NO2:0 NO3:0 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στη παρέα
Στις μετρήσεις σου δεν αναφέρεις την Αμωνία η οποία είναι ο πρώτος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ξεπεράσεις. Ακολούθησες κάποια διαδικασία στρωσίματος ή περίμενες 15 ημέρες χωρίς να κάνεις τπτς και έβαλες το ψάρι ? Μάλλον η διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει καν και το ψάρι σου που είναι και εξαιρετικά ευαίσθητο δεν το βλέπω καλά..... Εαν όλα τα παραπάνω ισχύουν προσπάθησε να βρείς κάποιον που μπορεί να το φιλοξενήσει διάβασε ΠΟΛΥ και ξεκίνα απο την αρχή το στρώσιμο. Μην σου φαίνονται όλα αυτά βουνό , κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι.... κάνοντας λάθη. Το στήσιμο και η διακόσμηση έρχονται μετά |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα οταν γεμησα το ενυδρειο με νερο βρυσης βιορυθμιστη (BioWater)της wave.Και για 5 συνεχομενες μερες εβαζα στο φιλτρο μικροοργανισμους (refresh)επισης της wave.
Πιστευω οτι ξεκινησα καλα επισης της 3 τελευταιες μερες εβαλα 1 χρυσοψαρο ενος φιλου. Ακομα δεν εχω μετρητη αμωνιας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
ξεκινημα φυτεμενου | GODLIGHT | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-11-06 14:34 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-03-03 15:48 |