|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το σχέδιο για κατασκευή γωνιακού ενυδρείου έχει ως εξής:
|
||||
|
||||
![]()
δε μας ανεβαζεις και ενα σχεδιακι να δουμε πως ακριβως το σκευτεσαι?
|
|||
|
|||
![]()
γωνιακό? σε σχήμα Γ? η απλά ορατό απο δύο πλευρές? τι εννοείς?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γωνία σε τοίχο σαν τα trigon της juwel.
|
||||
|
||||
![]()
Τις πλευρές της πλάτης πώς θα τις κολλήσεις με το μπροστινό τζάμι?Πρέπει να ρονταριστούν καταλλήλως,έχεις καλό μάστορα να στο κάνει?
|
|||
|
|||
![]()
αν και ρωτόντας κατασκευαστή, έλεγε πως δεν έχει και πολή σημασία, η σιλικόνη κάνει τη δουλια..
αυτά απο στόματος κατασκευαστή απο το 70... |
|
|||
|
|||
![]()
ισχυει αυτο; συνηθως ισχυει ο κανονας οτι η δυνατοτερη κοληση ειναι αυτη που εχει την λιγοτερη κολλα, με την προυποθεση να εφαπτονται οσο το δυνατον καλυτερα οι προς κοληση επιφανειες
εσυ εδω πρεπει τα δυο πλαινα τζαμια να κοπουν με κλιση; θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη των εμπειρων μελων για το συγκεκριμενο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα είναι πρόκληση το όλο ενυδρείο,τουλάχιστον για μένα που είμαι σχεδόν προτάρης στην κατασκευή ενυδρείων,αλλά με τόσους γνώστες του θέματος εδώ είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω!
![]() Τώρα για το θέμα τζαμά θα χρειαστώ κάποιον που να έχει αίσθηση τι πάει να πεί ενυδρείο,κάποιος από εδώ δεν ξέρει κανένα καλό μάστορα εδώ στην Αθήνα? Το project δεν επειγεί οπότε με την ησυχία μας για να βγεί καλή δουλειά! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις μελών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-03-09 10:56 |
προτάσεις ? | Dimi | Bettas | 3 | 23-08-07 14:52 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
Φωτογραφιες-προτάσεις | leonm | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 18-01-07 15:28 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |