|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζω εδώ ότι θέλει φελιζόλ για τον πάτο του ενυδρείου, για να μοιράζεται το βάρος και να μην σπάσει ο πάτος κλπ. Όλα καλά μέχρι εδώ και την καταλαβαίνω την χρήση του φελιζόλ. Στο ενυδρείο του carrefour έχει μία πλαστική βάση που πατάει το ενυδρείο. Το φελιζόλ που μπαίνει;
Ανάμεσα στη βάση και το ενυδρείο, κάτω από τη βάση, βγάζω τη βάση και αφήνω το ενυδρείο με το φελιζόλ μόνο από κάτω (δεν υπάρχει περίπτωση, θα με φάει η γυναίκα ![]() Τα φώτα σας παρακαλώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται φελιζολ μονο στα diy ενυδρεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα ενυδρεία που έχουν τέτοιου είδους βάση δεν βάζουμε απ'έξω (ανάμεσα ενυδρείου και επίπλου) φελιζόλ! Αν βέβαια θελήσεις να βάλεις κιχλίδες - πέτρες κλπ τότε βάζεις φελιζόλ από μέσα και πριν οτιδήποτε άλλο!!
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Το έπιασα !
Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θέλεις να βάλεις μερικές πέτρες δεν υπάρχει πρόβλημα εφ'οσον οι πέτρες ακουμπούν στο χαλίκι (υπόστρωμα), αν πας για πάρα πολλές η μία πάνω στην άλλη, τότε μπορεί να χρειαστεί (για το συγκεκριμένο ενυδρείο μιλάω)
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως δεν έχω βάλει τίποτα και όλα πάνε μια χαρά εδώ και 1.5χρόνο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Ερώτηση για φελιζόλ! | parrot | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 30-01-07 15:37 |
Εύρεση φελιζόλ | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-10-06 10:52 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |