|
|
||||
|
||||
![]()
οπως θα διαβασατε και σε αλλο τοπικ το ενυδρειο μου μαλλον θα αρχισει ολικη αλλαγη.μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα μου τρεξαν τα σαλια
![]() ![]() η λαμπα που εχει το ενυδρειο μου καταρχην ειναι μαλλον πολυ μικρη.μολις 8w ![]() ![]() φυσικα ουτε μαρκα ουτε τιποτα. εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μικρη για ενα ενυδρειο με 100λιτρα καθαρα.περα του οτι το χρωμα τις δεν με ενθουσιαζει.(ενα ξερο καταλευκο). δυστηχως ετσι οπως ειναι η κατασκευη δεν μου δινει περιθωριο για δευτερη λαμπα οποτε 1 και καλη. μπορειται να μου πειτε καμια γνωμη για χρωμα-μαρκα-μεγεθος(w).? υποψιν οτι αυτη την στιγμη υπαρχουν πλαστικα φυτα αλλα θα ηθελα μελλοντικα να βαλω τα σωστα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανέβασε καμμιά κατατοπιστική φωτό για να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ώστε να μπορέσουμε να σου δώσουμε σωστές και ολοκληρωμένες απόψεις και ιδέες. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...μμμ...έχεις βάλει το κλασσικό φωτιστικό φθορίου Τ5 8W που είναι 35cm...
...δηλαδή ο χώρος στο καπάκι σου δεν είναι πάνω από 50-55cm... Αν ισχύει και το ποστ σου, θέλεις περισσότερο φως και μιας και είναι DIY μπορείς να βάλεις και 1 και 2 λάμπες, Τ8, Τ5, PC κτλ... ![]() ... Οπότε χώρος υπάρχει...μένουν οι προθέσεις και οι στόχοι σου σε ζωντανά φυτά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι Τ5 ή Τ8 δεν είμαι σίγουρος! Πάντος είναι κατασκευή Θεσ/νίκης με καπάκι από ραμποτέ!
Μπορείς να φτιάξεις ένα φωτιστικό με 15watt Τ8 με ηλεκτρονικο μπάλαστ μια χαρά!
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως το ενυδρειο το πηρα ετοιμο ετσι οπως ητανε οποτε την λαμπα την βρηκα
![]() οντως ηλαμπα ειναι 34ποντους και στο καπακι εχω 57 μηκος ελευθερο. πως ομως μπορω να βαλω 2? μιας και στο πατωμα εχω μονο 4ποντους φαρδος?(απο πανω ετσι οπως το βλεπουμε) |
|
||||
|
||||
![]()
Το μήκος των 57cm είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά κάτι μπορεί να γίνει!
Πάντως σκέψου πως στο χώρο του καπακιού θα μπούν μόνο οι λάμπες, ενώ οι μετασχηματιστές θα βγούν εκτός, σε ένα κουτί! ...Οπότε υπάρχει χώρος! ![]() ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
ΛΑΜΠΑ | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-05-04 03:08 |
στοκ nala gram για όποιον ενδιαφέρεται | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 17-03-03 19:28 |