|
||||
|
||||
![]()
Έχω αγοράσει εδω και πολύ καιρο το Co2 της nutrafin (αυτό με τις σκαλες, που πάει η μπουρμπουλίθρα περα δωθε μεχρι να βγει στην επιφάνεια
![]() Την πρωτη φορά που το έβαλα σε λειτουργεία το διοξείδιο κράτησε 1 μηνα! Μετά οταν πήρα το ανταλλακτικό μου κρατησε 3 εβδομάδες, μετά 2 εβδομάδες και τωρα μου κράτησε 1,5 εβδομάδα! Γιατι γινεται αυτο????? Η χημεία του νερού μου είναι πολύ καλή εκτός από το Νο3 που είναι λίγο ανεβασμένο! Δεν εχω πρασ. αλγη καθόλου ενω εχει πιάσει λίγη μαύρη άλγη πανω σε ενα βράχο και σε μια ανούμπια! Το ενυδρείο ειναι 100 με 2 εσωτερικα φίλτρα (το ενα είναι το μαυρο κουτί που εχει και siporax μεσα και το αλλο το προσθεσα εγω!).Ζουνε κυρίως μολυ μεσα! Αυτααα Βοήθεια? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις προσέξει αν τώρα που σου κράτησε μια εβδομάδα έβγαζε περισσότερες φυσαλίδες? Το λεω διότι τώρα έχει ανέβει η θερμοκρασία και το DYI είναι ποιο παραγωγικό!
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά έχω και έγω ακριβώς το ίδιο co2...cc-Gio μόλις σου τελειώνει το υγρό που μένει τι το κάνεις?Το αδειάζεις?Και τα ανταλλακτικά ποσο τα πέρνεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εάν οι δοσολογίες έχουν παραμείνει σταθερές τότε είναι συνάρτηση της θερμοκρασίας. Γιατί δεν κρατάς την σκαλίτσα και να βάλεις μια 3κιλη CO2 να ξεμπερδέυεις. Μια φορά το χρόνο θα την γεμίζεις. Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα σε σχέση με τα ανταλλακτικά θα σου έρθει φθηνότερα. Θα γλυτώσεις και απο τα σκαμπανεβάσματα του CO2 ( από τις εξάρσεις άλγης δηλ ) |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον η θερμοκρασία φταιει,γιατι βγαζει πιο πολυ CO2 (το κορυφαιο που μου είπαν από πολυ γνωστο μαγαζι,των βορ.π.=οτι τα φυτά σου χρειάζονται πιο πολυ διοξειδιο τωρα!.Δεν εδωσα σημασια γιατι νομιζω οτι δεν στεκει!)
Οντως σκεφτομαι να κανω το DIY παλι με 3λιτρο! Το υγρό που μένει το αδειάζω και παίρνω ανταλλακτικο περιπου 4 ευρω!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
nutrafin co2 | iliasf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-06-06 22:04 |
Co2 Nutrafin - Hagen | PascM | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 19-03-06 19:30 |