|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και τα λουλούδια ανθίζουν.......
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο στη πανιτσα μας...ωραια φωτος με τα ανθη...!!
σαρκοφαγα ειναι...???? αν ναι,φερτα μαζι σου οταν ερθεις να τα τραταρω κανα κοψιδι.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εεεμ ειμαι και εδώ σε αυτόν τον τομέα αρχάρια συν τοις άλλοις......
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μου κρίνα είναι μυρωδάτα νυχτολούλουδα.....
ανθίζουν για ενα βράδυ μονο..... και έχουν ενα εξαίσιο μυθιστικό άρωμα.....
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχ.ζηλευω...!!!!! ειχα καποτε και εγω στο κηπακο μου,αλλα τα κουρεψε ο σκυλος.....και οντως εχεις δικιο,μυριζουν εξαισια εκλυωντας ενα λεπτο αερινο και θεσπεσιο αρωμα που ανετα θα ζηλευαν ολοι οι παριζιανικοι οικοι αρωματων....
αντε...αρχισα παλι...... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα κώστα μου δεν θέλω να μαραζώνεις..... είναι αρκετά μεγάλο το φυτό μου θές να σου φέρω ενα κομματάκι να το φυτέψεις και να με θυμάσαιιιιιιιιι;;;;;;;; είναι πραγματικά πανέμορφο σαν ανοίξει..... κάθομαι με τις ώρες και το βλέπω να ανοίγει σιγά σιγά και να αρωματίζει την ατμόσφαιρα με αυτό το θεσπέσιο άρωμα......... και άν ή νύχτα είναι όμορφη με άστρα και πούλιες τότε ταξιδεύεις σε χώρες μακρινές που ποτέ δεν είδεςςςςςςςςςς........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |
Είναι έγκυος ; | heiko27 | Ζωοτόκα | 4 | 31-08-06 02:03 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |