|
||||
|
||||
![]()
Πριν από 3 εβδομάδες διαλέξαμε με το Γιώργο Πεταλά ένα ζευγάρι ενήλικων Thorichthys Ellioti, αφού πρώτα τα παρατηρούσαμε για τουλάχιστον 1 ώρα. Πρίν από μία εβδομάδα το ζευγάρι ήταν έτοιμο για την πρώτη γέννα του (ευτυχώς τα βρήκαν μεταξύ τους)!
Παραθέτω σχετικές φωτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Aπλα καταπληκτικο...
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Πάνο!!!
![]() Τα μωρά είναι κουκλιά!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο μενα!!!
Οι αναπαραγωγες ειναι οτι καλυτερο μπορει να πετυχει ενας χομπιστας και καθε φορα η χαρα ειναι το ιδιο μεγαλη!!! Καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιοι γονοι.....καλοριζικοι και απο μενα.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eξαιρετικό θέαμα, μπράβο Πάνο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια, οχι μονο για την γεννα, αλλά γενικοτερα για τον σωστο δρομο που πηρατε απο σχεδον την αρχη αρχη ως χομπιστες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tώρα πια είστε έτοιμοι !!!
Εύγε νέοι μου !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ψαράκια και ωραίες φωτο. Να σου ζήσουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν! Επληκτικά όμορφα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη συγχαρητήρια είναι εκπληκτικά!!!!
¶ντε .... με τις κεντροαμερικάνες που με κολλήσατε... Ελπίζω σύντομα να μπορώ να ανεβάσω κι εγώ κάτι παρόμοιο με τις Rainbow. φιλικά Γιώργος. |
|
||||
|
||||
![]()
@ George
Thanks master ![]() @ George1961 Όλα είναι θέμα χρόνου, φροντίδας και αγάπης για αυτό που κάνεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο!
Καλό μεγάλωμα στα μικρά. Νάστε καλά και να τα χαίρεστε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια Πανο.η γεννα ειναι η ανταμοιβη καθε χομπιστα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια και απο εμενα Πανο.
Καλη επιτυχια και στις επομενες προσπαθειες αναπαραγωγης. |
|
||||
|
||||
![]()
Congrats!
Πολυ ωραια, υποθετω οτι ειναι μονα τους σε ενα ενυδρειο, ετσι? Παντως αμα εχεις παρε δωσε με τον Πεταλα, παντα στις αμερικανες σε ριχνει!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από μένα ένα μεγάλο μπράβο στον Πάνο.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις καταλήξει Πάνο σε φυτά, διακόσμηση και ψάρια παρέα για τις Ellioti???
Eγώ πάντως δεν μπορώ να βρώ συμβατή κεντροαμερικάνικη λύση για τον βυθό στα 120 λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-05-06 στις 10:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο το pictusμου το πρότεινε και μένα ο Γιώργος αλλά το συζητάω , γιατί έχω συγκρουόμενες πληροφορίες ,από το ψάξιμο που έκανα, τόσο σε απαιτήσεις νερού (ΡΗ – σκληρότητα),συμπεριφοράς (παντού αναφέρεται ότι ψάρια με μέγεθος <= των νέον είναι στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του) ,ενώ ούτε αυτό είναι κεντροαμερικάνικο.Ρίξε μια ματιά στα links, αν δεν τα έχεις δεί ήδη και τα ξαναλέμε.
Φιλικά Γιώργος . http://www.scotcat.com/factsheets/pimelodus_pictus.htm http://fish.mongabay.com/species/Pimelodus_pictus.html http://www.planetcatfish.com/catelog...lodu/276_F.PHP |
|
||||
|
||||
![]()
5 απο τα μικρά μου έδωσε ο Πάνος και η Τένια.
Ευχαριστώ !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτό από φυτά και πιράνχα.... | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 30 | 06-09-06 12:58 |
Διάφορες φωτό από τα ενυδρεία μου........ | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-06-04 13:31 |