|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα αν είναι δυνατόν μια πρακτική συμβουλή για την λάμπα που πρέπει να βάλω στο ενυδρείο μου. το ενυδρείο ειναι 60λτ και έχω φυτέψει λίγα φυτά απο τα πιο ευκολα στην συντήρηση, έχει και υπόστρωμα(κατο απο το χαλίκι χώμα ειδικό) .Η λάμπα που έχει το ενυδρείο είναι 15w απλή λευκή. θα ήθελα να μου λέγατε μια γνώμη , αν πρέπει να αλλάξω την λάμπα αυτή και τί να πάρω, χωρίς να κάνω μετατροπές στο καπακι . επισημαίνω οτι δεν φιλοδοξώ να κάνω το ενυδρείο μου γεμάτο με φυτά , απλά να έχω τρία τέσσερα φυτάκια μικρών-μεσαίων απαιτησεων, που να αναπτύσονται όμως χωρίς προβλήματα.ευχαριστώ πολύ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |
λαμπα αλογονου η Τ4 | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-10-05 11:37 |
λαμπα αποστειρωσεως | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-10-04 14:56 |
Καηκέ η λαμπα.... | nikits72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-03 11:40 |