|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασία αυξάνετε ανεξέλεγκτα δεν αντέχω άλλο όλο αλλαγές νερού αλά δεν βοηθάνε πάρα πολύ η θερμοκρασία σήμερα στο ενυδρείο έφτασε 32cσας παρακαλώ πείτε μου το κόλπο με τα ανεμιστιρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω δεξιά, έχει ένα πλήκτρο που γράφει "Αναζήτηση"...
Πατάς εκεί, πληκτρολογείς ακριβώς τη λέξη " ανεμιστηράκια " και σου βγάζει τα... πάντα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γενικότερα όμως απλά και αν βγάλεις το καπάκι από το ενυδρείο ή κάποιο κάλυμμα αυτού, η θερμοκρασία θα πέσει. Δες για τα ανεμιστηράκια και ότι απορίες έχεις με την εφαρμογή τους μας λες.
|
||||
|
||||
![]()
Kαι να πηδήξουν έξω τα ψάρια και να τα μαζεύεις από το πάτωμα !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πηδάνε όλα… ¶λλωστε μπορεί να βγάλει μέρος του καλύμματος.
Πάντως για να βάλει ανεμιστηράκια και να πετύχει την εξάτμιση κάτι θα πρέπει να κάνει.
|
|||
|
|||
![]()
Στο τεύχος 9 του περιοδικού του Συλλόγου υπάρχει ένα αναλυτικό άρθρο για το θέμα αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
...άσχετο, αλλα μάλλον το τεύχος 9 εμένα θα μου'ρθει κατα τον Οκτώβριο όπως το κόβω οπότε θα μείνω χωρίς ανεμιστηράκια μέχρι τότε...!
![]() ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 27-06-06 στις 14:15 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|