|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι,
Επανήλθα με νέες απορίες περί φωτισμού. Το ενυδρείο μου είναι 80x40x30=96lt, περίπου 80lt καθαρά. Δυστυχώς δεν έβαλα υπόστρωμα (όταν διάβασα σχετικά ήταν αργά!) και μόνο σε ψιλό χαλίκι (5-6 cm) έχω φυτέψει τα εξής: Annubias var. Barteri Annubias var. Nana Cryptocoryne Walkeri Elodea Densa (5) Vallisneria Spiralis (5) Echinodorus .... (1) και λίγο ceratophyllum demersum το οποίο επιπλέει. Για την echinodorus δεν γνωρίζω ποια ακριβώς, αλλά πρόκειται για φύτο "εύκολο" απ΄όσο μου είπαν στο μαγαζί. Τοποθετήθηκαν παστίλιες Florennete A στις ρίζες, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ενυδρείου είναι: Εξωτερικό φίλτρο Hydor Prime 30 Θερμοστάτης 200W (ρυθμισμένος στους 26 Κελσίου) Έχω μια λάμπα GLO MAT 20W και φωτίζω για 11 ώρες. Επαρκεί ή θα χρειαστεί κάτι παραπάνω? Υ.Γ. Το ενυδρείο βρίσκεται ακόμη σε περίοδο στρωσίματος.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός και ανακλαστήρες | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-12-05 15:15 |
Φωτισμός ενυδρείων-Ballast-Διαγράμματα | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 22-09-05 22:11 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φωτισμός | Archon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 13:43 |