#1
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα εχω εναν μονομαχο σε ενα ενυδρειο 10 λιτρων και θελω να τον βαλω σε ενα των 20 τι μου πρωτηνεται να βαλω μεσα απο θερμοστατη φιλτρο και φυτα μιας και εχω μαυρα μεσανυκτα.
__________________
οταν δεν ξερεις ρωτα!!!!!!!!!!! |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν λίγες μέρες έκανα το δικό μου 20 λίτρο για τον μονομάχο μου. Θερμοστάτη έβαλα τον Hudor Theo 25 Watt και για φίλτρο το Resun mini. Απο φυτά έβαλα τα εξής:Μία bacopa carolinana μία Vallisneria spiralis μία anubia και μία Caboba caroliniana. Επίσης έβαλα και μία ρίζα Mopani για διακόσμηση. . .
Ξέχασα να σου ευχηθώ καλή αρχή. . . |
#3
|
||||
|
||||
![]()
σε εχαριστω πολυ η ουσια ειναι που θα τα βρω ολα αυτα στα χανια.
__________________
οταν δεν ξερεις ρωτα!!!!!!!!!!! |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν απο Χανια και πολλοι συνχομπιστες που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν με κλαδεματα αν δεν βρεις σε πετ σοπ.Μπορεις να κανεις ενα ποστ και στις αγγελιες.
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαρισστω πολυ αλλα σημερα αγορασα ενα μεγαλυτερο ενυδρειο 26 λιτρων με ολα τα απαρετητα λαμπες φιλτρα θερμοστατη και θα ηθελα την γνωμη σας ποσους βαθμους να ειναι το νερο εγω το εβαλα στους 26 απο οτι ειδα το φιλτρο ειναι ενσωματομενο με 2 σφουγγαρακια ανθρακα και μακαρονι εχει και λαμπα και στο πετ σοπ μου ειπαν 5-6 ωρες αναμα απο το μεσημερι και μετα ενω εγω ειδα στο φορουμ 10-12 το νερο δεν αναταρασει την επιφανεια αλλα της δινει μια ελαφρα κικλικη κινηση οταν το νερο βγαινει μετα τον καθαρισμο του ειπαρχει προβλημα με την φωλια του η με τον ειδιο τον μονομαχο;ελπιζω να μην σας ζαλισα ευχαριστω!!!
------------------------- ξεχασα εβαλα και μια ριζα με 2 ανουμπιες και αλαξε προς το καλητερο αυτες οταν μεγαλωσουν κλαδευονται;
__________________
οταν δεν ξερεις ρωτα!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannio1976 : 22-04-08 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- οι ανουμπιες μεγαλωνουν αργα οποτε θα αργησεις να κλαδεψεις. Παντως για να την κλαδεψεις με ενα ψαλιδι κοβεις το φυτο οπου θελεις αρκει να εχει καθε μερος λιγα φυλλα και μερικα ριζιδια και εχεις καινουργια φυτα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 22-04-08 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
#7
|
||||
|
||||
![]()
οπωτε αν θελω να κανω αναπαραγωγη η κλεινω το φιλτρο η τον μεταφερω σε αλλο ενυδρειο;
__________________
οταν δεν ξερεις ρωτα!!!!!!!!!!! |
#8
|
||||
|
||||
![]()
εχει μια διαδικασια η αναπαραγωγη του(καταλληλη θυληκια σε δευτερο ενυδρειο κ.α. ). Κανε μια αναζητηση γι' αυτο και θα σου λυθουν οι αποριες.
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Για αναπαραγωγή θα χρειαστείς μεγαλύτερο ενυδρείο (και χωρίς φίλτρο). Όπως σου είπε και ο Αντώνης, κάνε μία αναζήτηση και θα βρεις πολλά ωράια πράγματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-01-08 00:51 |
Νεο ενυδρειο | Eleni86 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-06-07 00:40 |
Νεο Ενυδρειο | hiphoper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 19-09-05 13:04 |
Νεο ενυδρειο | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-03 18:42 |