|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Γυρίζοντας απο τη δουλειά σήμερα βρήκα το θυληκό guppy μου που είναι έγγυος και βρίσκεται σε ενυδρειάκι-γεννήστρα 12λτ. να μην μπορεί να κολυμπήσει σωστά , συγκεκριμένα "στέκεται" συνεχώς κατακόρυφα κοιτώντας τον πάτο του ενυδρείου , και ενώ κάνει συνέχεια προσπάθειες να κολυμπήσει σωστά καταλήγει πάλι έτσι. Έκανα αμέσως μετρήσεις και όλα φαίνονται οκ (αμμωνία,nitrite 0 , ph 8.0 , nitrate <5ppm ,27oC). Να σημειώσω οτι κάνω τακτικές αλλαγές νερού (2 φορές την εβδομάδα 35-40%) , στο ενυδρειάκι υπάρχει java moss και οτι το gyppy δεν έχει κανένα εξωτερικό σημάδι-χτύπημα. καμμια ιδέα τι να κάνω?
__________________
Στάθης http://www.greekaquarist.com/vb/member.php?u=1042 Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pStathis : 16-01-06 στις 23:32 |
#2
|
|||
|
|||
![]()
κανείς?
να πώ οτι η κατάσταση έχει χειροτερέψει(σπασμούς, γρήγορη αναπνοή) και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν μπορώ να κάνω και τιποτα.. έχω σβήσει το φώς και ανέβασα την θερμοκρασία στους 28,5-29 απο 27 που ήταν (δεν ξέρω αν έκανα καλά..). Ξέχασα να αναφέρω οτι τις τελευταίες 2 μέρες δεν έδειχνε ενδιαφέρον για τροφή. Δεν βλέπω να βγάζει τη νύχτα πάντως (κρίμα γιατί περίμενα μωρά).
__________________
Στάθης http://www.greekaquarist.com/vb/member.php?u=1042 Παράθεση:
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα κάνεις τίποτα με την αύξηση της θερμοκρασίας, ετοίμασε κόλυβα.
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και να κάνει (ΙΣΩΣ λέω...). Αν είναι επιπλοκή της γέννας (δυσκολία λόγω... κάτι) , πράγμα που μου έχει συμβεί, η άνοδος της θερμοκρασίας μπορεί να βοηθήσει να γεννήσει και μετά να πεθάνει (ή να μην πεθάνει...). Αν είναι κάτι άλλο, τότε όχι μόνο κόλυβα, αλλά και καφεδάκι (της παρηγοριάς...)
![]()
__________________
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... |
#5
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει τωρα πια αλλα στα δικα μου γκαπυ μια αλλαγη νερο και μετα αλατι χωρις ιωδιο κανει καλο οταν παρατηρω κατι μη φυσιολογικο. ευχομαι σε σενα και το ψαρακι σου καλη τυχη
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά το λέω γιατί όσες φορές είδα Guppy να κοιτάει τον πάτο του ενυδρείου.......μάλλον έπαιρνε μέτρα για την κάσα.
Sad facts. |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
__________________
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Πηρε θαρρος το παιδι με αυτα που ακουσε.. τι να κανουμε, συμβαινουν και αυτα..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
πόσα guppy σε μικρό ενυδρειάκι? | CASPER | Ζωοτόκα | 11 | 22-01-06 13:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |