|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αποφασισω να βαλω μονομαχο στο ενυδρειο μου... με τι αλλα ψαρια μπορω να τον συνδυασω; Εχω ηδη ενα κοινωνικο ενυδρειο με gourami, tetras και σκαλαρια και σκεφτομαι για ενα δευτερο μεγαλυτερο... Οι μονομαχοι μου αρεσουν πολυ και θα ηθελα εναν στο καινουριο μου... καμια ιδεα;
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται και παλι βεβαια απο το μονομαχο.γενικα παντως η επιλογη συγκατοικων ειναι δυσκολη....για ποσα λιτρα μιλαμε?
θα πρεπει να υπαρχουν περιοχες στο ενυδρειο με πολυ χαμηλη ροη νερου.θα μπορουσες να τον συνδυασεις με ηρεμα ψαρακια τετρα,οπως τα νεον και τα καρντιναλ(αν και παλι μπορει σε καποιες περιπτωσεις τα τετρα να καταληξουν γευμα....του μονομαχου).επισης θα μπορουσες να βαλεις αρλεκινους η ζεμπρα.καλο ειναι οι συγκατοικοι να εχουν το ιδιο περιπου μεγεθος με τον μονομαχο. απεφυγε οπωσδηποτε barbs,γκαπυ,γκουραμι,αγγελοψαρα και γενικα ψαρια επιθετικα που τσιμπανε αλλα με μακρυες ουρες.μπορει να συμβιωσει και με ζωοτοκα οπως πλατυ και μολυ,αν και δεν ειναι το ιδανικοτερο λογω διαφορετικων συνθηκων νερου που απαιτουν τα ωοτοκα απο τα ζωοτοκα. απο ψαρια βυθου μπορεις να βαλεις σε γενικες γραμμες ο,τι θελεις,απο τα μεσαιου μεγεθους δεν υπαρχει προβλημα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |