![]() |
#1 |
Μανόμετρο CO2
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα στην παρέα,
Διαβάζω περί CO2 τον τελευταίο καιρό, και παρότι σκεφτόμουν να πάω σε diy λύση(σοδα+κιτρικο), αποφάσισα να μελετήσω και την λύση της μπουκάλας. Βρήκα μπουκάλα 2κιλη καινούργια 50 ευρώ με στρόφυγγα. Διαβάζοντας και πιο παλία θέματα μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. i) Αυτό είναι επαρκές; Δεν έχω θέμα να ανοιγοκλείνω χειροκίνητα την παροχή co2 οπότε δεν νομίζω ότι η ηλεκτροβάνα είναι απαραίτητη. ii) Η ένδειξη για την πίεση εντός μπουκάλας είναι απαραίτητη; Κάπου διάβασα ότι είτε η μπουκάλα είναι φούλ είτε είναι σχεδόν άδεια η πίεση θα είναι ίδια, και για τον λόγο αυτό καλύτερη εικόνα για το πόσο γεμάτη είναι μπορείς να πάρεις άμα την ζυγίσεις. Αν ισχύει αυτό τότε σε τι χρησιμεύει η ένδειξη της πίεσης; ![]()
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μανόμετρο και ηλεκτροβάνα για co2 | manos_crt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-17 00:13 |
SOS Μανόμετρο | stanlee | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-11-14 18:04 |
Μανόμετρο-Regulator | dizio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-11 22:31 |
Co2 Μανόμετρο | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-12-06 23:24 |