|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ενυδρείο Κρήτης - Επίσκεψη
εν συντομία αγόρια και κορίτσια , ενυδρειόφιλοι (ψαράδες όπως λέει και μιά φίλη) πόσοι είστε μέσα για μια επίσκεψη την Κυριακή 03 Φλεβάρη γύρω στις 12.30 στο Ενυδρείο Κρήτης??
|
||||
|
||||
Εγώ μένω πολύ κοντά στο ενυδρείο και μπορεί να πεταχτώ...Τι θα κάνουμε όμως εκεί;
|
|
|||
|
|||
Μέσα και οι δύο!!!
έκτορα, θα δούμε ψαρούκλες!!!
|
||||
|
||||
Έχω πάει 2-3 φορές αλλά μου αρέσει οπότε δεν θα με χαλούσε όμως τι θα κάνουμε;θα δούμε μόνο τα ψάρια η θα ασχοληθούμε και με θέματα για τα ενυδρεία μας μιας και θα βρισκόμαστε στο κατάλληλο περιβάλλον;
|
|
||||
|
||||
άντε καιρός ήταν να το γράψεις. Μη τα περιμένετε όλα από εμένα
Μέσα εγώ αν και την ώρα που προτείνεις αναγκαστικά θα έρθω μόνος μου. Πιο μετά θα βόλευε καλύτερα. Έχει ένα δίκιο ο Ektoras. Τι θα κάνουμε απλά θα δούμε ψάρια? Θα πιούμε κανένα καφέ μετά? Θα ψήσουμε καμία παραδοσιακή πασέτα δίπλα στη θάλασσα? Γιατί να ξέρεις Ektora η ψαροκουβέντα είναι σίγουρη |
|
||||
|
||||
το ενυδρείο λειτουργεί 09:30 -17:00 γι' αυτό είπα 12.30 αν και ήταν περισσότερο για να συντονιστούμε.
|
||||
|
||||
και φωτος οπωσδηποτε!να δουμε και οσοι δεν εχουμε παει ποτε!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
α να δούμε θα μαζευτεί κόσμος. |
|
||||
|
||||
Ορίστε και ο πίνακας τιμών εισόδου:
Τιμές εισόδου στο Ενυδρείο Γενική Είσοδος * 6 ¤ € Παιδιά 5-17 ετών & άτομα άνω των 65 ετών 6 ¤ € Στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους** 6 ¤ € Φοιτητές - Σπουδαστές** 6 ¤ € Πολύτεκνοι** 6 ¤ € Συνοδός ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος ΜΕΛΗ Ενυδρείου ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος ΑΜΕΑ** ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος Παιδιά 0-5 ετών ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος Ξεναγοί** ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος Κάτοχοι κάρτας κοινωνικής πρόνοιας** ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος Υπηρεσίες 1000+1 Μυστικά ενός Ενυδρείου 5 ¤€ + (τιμή εισόδου) Ενήλικες 0 € + (τιμή εισόδου) Συνοδευόμενα Παιδιά*** Προσωπική Ακουστική Ξενάγηση 3 €¤ Κάρτα ΜΕΛΟΥΣ Ενυδρείου 16 €¤ η πρώτη Κάρτα μέλους της οικογένειας 6 €¤ για κάθε επόμενο μέλος της ίδιας οικογένειας πηγή: http://www.cretaquarium.gr/index_thu.php?id=66 |
|
||||
|
||||
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ... ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΕΠΙΦΥΛΑΤΟΜΑΙ ΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.... |
|
|||
|
|||
Με πήρε τηλ αλλά ήταν αργά, τα είχα πιει κι όλλας και δεν ήξερα τι του έλεγα στο τηλ....
|
||||
|
||||
έλα μωρε τωρα, "τα είχαμε πιεί" !! Υπερβολές
|
||||
|
||||
ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
|
|
||||
|
||||
Εγώ δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθω γιατί μπορεί να πάω στις ελιές
|
|
||||
|
||||
άντε σαλεύγετε !!!
|
||||
|
||||
δε βλέπω πολλούς να ενδιαφέρονται
μέχρι τώρα είμαστε 1) beeromixalhs 2) bebisnet + 3) kritikos 4) g81gr + 5) Ektoras (αν δε ραβδίζει) κανείς άλλος???? |
|
||||
|
||||
6) Panos + xenia
|
||||
|
||||
Ερώτηση : θα συναντηθούμε Ηράκλειο ή γουβες;
|
|
||||
|
||||
7) pangeo++
όπως ρώτησε και ο kritikos πως θα το κάνουμε? Θα βρεθούμε εκεί ή θα φύγουμε όλοι μαζί από Ηράκλειο? Επίσης τη ώρα? Γιατί αν αρχίσουμε 12:30 να μαζευόμαστε θα μας πιάσει η νύχτα |
|
|||
|
|||
Βασικά εμένα χθες μου προέκυψε κάτι, και μπορώ να φύγω από ηράκλειο 1,30... οπότε δεν ξέρω αν θα έρθουμε τελικά...
|
||||
|
||||
Όπως είπε και ο Μιχάλης, για να μην μας πιάσει η νύχτα θα έλεγα να βρεθούμε 12.30 εκεί.
------------------------- το λοιπόν κύριοι και κυρίες, τα λέμε αύριο κατά 12.30 στο ενυδρείο
"γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bebisnet : 02-02-13 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Οκ τα λέμε το πρωί.
|
|
|||
|
|||
οκ!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
βρε βρε ολα τα καλα παιδια με το καλο να ξαναπατε μπας και ερθω και γω
-------------------------
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 03-02-13 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πωπω λαό που έχετε!
|
||||
|
||||
και λειπω εγω να φανταστεις....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |