|
|||
|
|||
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ
Καλημερα στην παρεα. Εχω 2 ερωτησεις. Θα ξαναβαλω μπροστα ενδυρεια για τα παιδια μου. Υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορει να μετραει καταναλωση ρευματος ? και επισης υπαρχει καποιο setup για Φωτοβολταϊκο μικρο.....συστημα
|
|
|||
|
|||
Για την κατανάλωση, το πιο εύκολο είναι να βάλεις μια smart πρίζα που θα σου καταγράφει τις καταναλώσεις καθημερινά και θα σου έχει report ανα μήνα, χρόνο κτλ.
|
|
|||
|
|||
Αυτο σκεφτηκα και εγω....και ηδη κοιταζω καποια μοντελα. Δεν βρισω αλλο τροπο να δω καταναλωση.
|
|
|||
|
|||
Υπάρχουν και μετρητές σκέτοι αλλά δεν αξίζεi.
------------------------- Αυτήν εδώ πάρε. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 19-07-23 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Φαινεται αξιολογο.Οποτε να φανταστω οτι μεσα απο την εφαρμογη βλεπεις πληρη στοιχεια!
|
|
|||
|
|||
Ναι, σου βγάζει πλήρες ιστορικό σε KWh ανά πρίζα μιας και ειναι διπλό. Επίσης έχει on/off κουμπί για κάθε μία από τις 2 πρίζες.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΕΥΜΑ......!!!!! | thanasis76 | Παραλία - Beach Bar | 19 | 30-03-13 02:02 |
θερμοκρασια και ρευμα... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 01-12-10 10:47 |
Έρευνα για κατοικίδια | altsam | ¶λλα ζώα | 6 | 14-08-07 23:46 |
ΡΕΥΜΑ!!! | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-04-07 22:03 |
Ρευμα Διαροη Σε Ενυδρειο | GEORGIOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-02-06 16:18 |