|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Labidochromis Caeruleus καθαρόαιμα ή όχι;
Τα ψαράκια αγοράστηκαν ως καθαρόαιμα, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες. Τι λέτε οι έμπειροι;
|
|
||||
|
||||
δε νομιζω οτι ειναι καθαροαιμα...
|
|
|||
|
|||
Μ' αρέσει που βαζεις και το ..νομίζω.
Αν και δεν ειναι καλές οι φωτό δεν ειναι καθαρόαιμα. |
|
||||
|
||||
Metriaclima estherae μαλλον.οπως και να χει δεν ειναι καθαρα.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Ή.Γ.: ε όχι και δεν είναι καλές οι φωτογραφίες. |
|
|||
|
|||
Καθαρά Labidochromis δεν είναι σίγουρα αλλά ούτε για Metriaclima estherae μοιάζουν Κώστα (τα πτερύγια μοιάζουν όμως). Το κεφάλι των Metriaclima είναι πιο στρογγυλό. Αυτό είναι σα τορπιλη μπροστά. Μάλλον υβρίδιο Labido και κάποιου άλλου είδους.
|
|
||||
|
||||
ναι βρε Πανο αλλα τα λαμπιντο εχουν μυτερο στομα.κανεις δε μπορει να ξερει τι πραγματικα ειναι αλλα σιγουρα δεν ειναι καθαρα.εχει παραγινει το κακο με τους υβριδισμους.
|
|
|||
|
|||
Και μάλιστα όταν πωλούνται από υποτιθέμενα σοβαρά καταστήματα.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην είναι καθαρόαιμα τα ψαράκια, αλλα αυτό καθόλου δεν τα εμπόδισε από το να κάνουν το πιο φυσιολογικό και να ζευγαρώσουν. Έτσι λοιπόν έχω μία μπουκωμένη θηλυκή, την οποία έχω μεταφέρει σε άλλο ενυδρείο, έτοιμο, μόνη της, χωρίς τις οποίες παρενοχλήσεις. Τώρα τί; Την ταιζω; Την αφήνω απλά στην ησυχία της, μέχρι να βγουν τα ψαράκια; Πρώτη φορά μου τυχαίνει εγκυμοσύνη με Mbuna.
|
|
|||
|
|||
Και να την τάσεις, δε θα φάει. Εγώ θα την άφηνα στο κυρίως ενυδρείο πάντως.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά θα ήθελα να δω τη μητρική της συμπεριφορά λίγο πιο καθαρά. Θεωρείς πως με τον τρόπο αυτό στρεσάρεται;
|
|
|||
|
|||
Ναι έτσι πιστεύω. ¶φησε τη στο ενυδρείο και θα επιβιώσουν τα πιο δυνατά και τα πιο έξυπνα ψαράκια. Αφού έκανες γέννα, σίγουρα θα έχεις κι άλλες.
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να τα χαρεις...αλλά......
ΜΗΝ δώσεις σε κανέναν απο αυτα τα ψαρακια. Ειναι κριμα να γεμίσουν και αλλοι με υβριδια. |
|
||||
|
||||
Δε βοηθάνε οι γωνίες λήψεις στις καθαρές φωτογραφίες σου.
Από αυτές που δείχνεις μάλλον δεν ... Εσύ τα βλέπεις συνεχώς οπότε σύγκρινε με τις φωτογραφίες εδώ http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias ts : 16-06-17 στις 20:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Κακως αναπαράγεις υβριδια .......Δωστα πισω στον ''''επεγγελματια'''''' για να μην σπρωχνει αλλα στην αγορα και εάν σου πει όχι , να τον απειλησεις ότι θα τον κραξεις στα φορουμ ,για να μην το ξανακανει ......
|
|
|||
|
|||
Ωραίες τακτικές μαθαίνουμε εδώ μέσα......πρακτορικές....007.
|
|
|||
|
|||
Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού από το οποίο τα προμηθεύτηκα. Μου απάντησε πως δεν έχει ιδέα πως είναι υβρίδια και πως και ο ίδιος τα παίρνει από ένα γνωστό και αξιόπιστο προμηθευτή.
|
|
|||
|
|||
Ακόμη πιο ωραία.
Αφου ο προμηθευτης ειναι αξιοπιστος και δεν εχει ιδεα, δεν θα εχει φανταζομαι προβλημα να τα πάρει πίσω και να παρεις κάτι αλλο. |
|
||||
|
||||
τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι στην πηγή ...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labidochromis caeruleus | Mr Mojo Risin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 10-03-14 15:05 |