|
||||
|
||||
ο νέος μονομάχος μου !!!
Όγκος:25 lt
Κατηγορία:Betta Φυτά:Valisneria Americana,Hygrophila polysperma , Rotala macrandra Variegated .lemna minor, moss.. Ψάρια / ¶λλα είδη:betta splender Spade tail , αρκετά trumpet snails Διακοσμητικά υλικά:ρίζα, πέτρες, αμμος Φόντο:- Φωτισμός:Fluorescent light 11 Watt Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Φιλτράρισμα:3 stage filtration kit (sponge, active carbon and expanded clay) Θερμοστάτης:Scuba Heater 25 Watt Αεραντλία:- Παράμετροι: pH: περίπου 7,2 Γενική σκληρότητα (GH):περίπου 8 dGH Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):περίπου 10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10mg/L Αλλαγές νερού:καθε εβδομμαδα 30% Θερμοκρασία:26 C
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο!
|
|
||||
|
||||
καθολου ασχημο μπραβο σου
λιγα φυτακια ακομα(και κανενα επιφανειας) και μπορει να γινει πολυ ομορφο! βαλε και κανενα φυλλαρακι καταπα μεσα,θα του κανει καλο και θα μαλακωσει λιγο και το νερο σιγα σιγα εχε υποψη σου οτι μολις πιασουν οι ζεστες θα χρειαστεις και κοντρολερ για ψυξη |
|
||||
|
||||
Συμφωνω κι εγω! Τα φυτα επιφανειας θα ειναι πολυ ωραιο συμπληρωμα. Μου αρεσει πολυ και ο γαλαζιος σου!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ πολύ παιδια !! έχω πολύ λίγο lemna minor αλλα θα βάλω κι' άλλο !!
|
||||
|
||||
Ο νεος ειναι....πολυ ωραιος!Φοβερο χρωμα!
Αναμενουμε νεες φωτο μολις βαλεις πρασιναδα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νέος μονομάχος | j.p. | Bettas | 5 | 07-05-09 20:53 |
Νέος μονομάχος | sofianos7 | Bettas | 14 | 29-06-08 23:06 |
Νέος Μονομάχος! | _antonis_ | Bettas | 4 | 10-09-07 21:05 |
Νέος μονομάχος... | kidenio | Bettas | 28 | 28-11-06 18:33 |
Ο νέος μου μονομάχος!! | tsikis | Bettas | 27 | 19-10-06 17:51 |