|
||||
|
||||
¶λγη κυανοβακτήριο
Καλημέρα σας,
Αντιμετωπίζω πρόβλημα κυανοβακτηριου σ ενα ενυδρειο το οποιο προσεχω πολυ. Μετά απο χρόνια εχω καταφέρει να μην έχω απώλειες σε ψάρια, είναι στρωμένο σωστά αλλά αισθητικά με ενοχλεί το αποτέλεσμα. Θα επισυνάψω φωτογραφίες το απόγευμα που ανοίγουν τα φώτα. Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Είναι σε όλες τις επιφάνειες και τα τζάμια. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες στο διαδίκτυο και είδα ότι αντιμετωπίζεται με ερυθρομυκίνη, εφόσον βέβαια έχει δοκιμαστεί ολική συσκότιση για 4-5 μέρες κάτι που δεν εχω δοκιμάσει. Έχω προμηθευτεί το παραπάνω αντιβιοτικό απλά δεν εχω ζυγαριά για την ακρίβεια οπότε πρέπει να αγοράσω. Βάζω σε λιγάκι φώτο |
|
||||
|
||||
Μαύρο χάλι
|
|
||||
|
||||
τόνοι κυανοβακτηρίου, έξυσα λίγο τα ξύλα και επανήλθαν στο φυσιολογικό χρώμα που είχα ξεχάσει πως ήταν. Απλώς τόσο καιρό και δεν ήξερα αλλα δεν ήθελα να βάλω και χέρι γιατί τα ψάρια είναι μια χαρά
|
|
||||
|
||||
Γεια τελικα εβαλες ερυθρομυκίνη?
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
Όχι ακόμα, αναμένω μια ζυγαριά για να βγάλω τις ποσότητες. Λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχω. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Απο που προμηθευτηκες γιατί εχω ρωτήσει σε 3 φαρμακεία και μου είπαν ότι εχει καταργηθεί σαν σκεύασμα και δεν ξέρω που να ψάξω Ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
Ερυθρομικίνη σε φαρμακείο νομίζω δεν θα βρεις. Ψάξε σε γεωργικά φάρμακα (χάπια θεραπείας για σκύλους) πχ στην κάθετο στην Μοναστηρίου απέναντι από το Σιδ.Σταθμό.
Διαφορετικά δες αυτό https://aberaquatic.com/boyd-enterprises-chemiclean-2g/ |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ .
βρηκα βαση ερυθρομυκίνης εδω https://www.nutristore.gr/chemco?product_id=28653 ελπιζω να μην εχω προβλημα |
|
||||
|
||||
Εγω πηρα το blue exit της Easylife και εκανε δουλεια.
|
||||
|
||||
Εμενα εξαφανιστηκε πληρως με ερυθρομυκινη
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bba ή κυανοβακτήριο? | Γιωργος_Παυλου | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 16 | 17-02-18 08:34 |
Κυανοβακτήριο | voas | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 17-11-16 23:47 |
Κυανοβακτήριο! | Charioan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 14-11-15 12:10 |
¶λγη? Κυανοβακτήριο? | pagokoftis | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 13 | 11-01-15 20:31 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |