|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
15τρο του jumbo
Φτιαχνωντας στο νεο μου σπιτι χωρο στην αποθηκη για τον ενυδριακο εξοπλισμο μου, ανακαλυψα το 15 η 20 λιτρων ενυδρειο που ειχα παρει καποια στιγμη απο τα jumbo για καραντινα. Δεδομενου οτι αυτη τη στιγμη με το μεγεθος των ψαριων που εχω το συγκεκριμενο δεν κανει ουτε για κρεβατι, θα ηθελα να ακουσω αποψεις για το πως μπορω να το αξιοποιησω (ειναι κριμα να το πεταξω). Σκεφτομουν βασικα να το στησω με καποια φυτα και ασπονδυλα, αλλα δε γνωριζω αν κανει ακομη και για αυτα...
|
|
||||
|
||||
Φυτα και σαλιγκάρια, μόνο
|
|||
|
|||
Βάλε μονονάχο και πάρε μέρος σε διαγωνισμό για το πως κανεις δυσκολη τη ζωή ενός ψαριού.
|
|
||||
|
||||
Εισαι ενας μικρος θεουλης Λαμπρο χαχαχ
|
|
||||
|
||||
Λαμπρο αν θελω να κανω κατι τετοιο δε χρειαζεται καν αυτο του jumbo. Θα οανω μεγαλυτερη μαγκια(σε τεραστια εισαγωγικα). Θα τον βαλω σε ποτηρι σαν κατι π.......ρες στα pet shop. Τακη ποσα υπολογιζεις να αντεχει? Με υποστρωμα αμμο σαν αυτη απο τη χωματοτεχνικη?
|
|
||||
|
||||
Τι πόσα ; σαλιγκάρια ; και 2 να βάλεις 1000 θα γίνουν
|
|||
|
|||
Για Oscar σε ρωτάει Τάκη...
Πόσα να βάλει ??? Δεν θέλει να βάλει μονομάχο. είναι.... "τρε πασέ" |
|
||||
|
||||
Μη μου βάζεις ιδέες.....μπορώ επίσης να βάλω μια μελανοταινία, δύο tetra και έναν παγκάσιους σε αυτά τα λίτρα
------------------------- Και από φυτά Τάκη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 04-06-17 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Egg crate από το jumbo με 4 ευρώ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 31-01-21 22:11 |
Jumbo φυτεμένο... | pagokoftis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-01-16 22:10 |
Φυτά ενυδρείο Jumbo | Crazy_Beaver | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-11-10 23:33 |
ενυδρεια απο Jumbo | kiriles | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-10-10 18:30 |
Διατροφή Parotocinclus Jumbo | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-11-06 10:44 |