|
|||
|
|||
Guppies στην επιφάνεια!!!
Γειά σας παιδιά είμαι νέος στο hobby.Το ενυδρείο μου είναι 50Λ .Έχω μέσα 5 guppies 2 θυλικές 1 αρσενικό και 2 μικρά.Τα ψάρια μπήκανε πριν μια βδομάδα. Όλα ήταν φυσιολογικά αλλά εδώ και 1 μέρα τα μεγάλα ψάρια περναν σχεδόν όλη την ώρα στην επιφάνεια του νερού πιπιλιζοντάς το.Σε αντίθεση με τα μικρά.Πιστευώ πως υπάρχει έλειψη οξυγόνου εσείς τι λέτε.Αεραντλεία δεν έχω απλά έχω αρκετή ανατάραξη στην επιφάνεια από το φίλτρο και δημιουσγούνται φυσαλίδες οξυγόνου.Επίσεις έχω μέσα κάποια φυτά όπως κερατοφφυλο, λίγο java moss, λίγο riccia ,limnophila ,valisneria, και sagittaria platy. Μήπως παίζει ρόλο το co2 που έβαλα.Είναι τo http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=979 . Τι λέτε για δώστε καμιά ιδέα!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλμ στην επιφάνεια | paliosdimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 17-12-10 17:47 |
Oλα τα ψαράκια στην επιφάνεια... | alexandr0s | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 15-02-10 13:47 |
Παραμένουν στην επιφάνεια | TolisT | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 20 | 20-11-09 14:17 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |