|
||||
|
||||
Ειναι παπαγαλοψαρο?
Ειναι ρε παιδια παπαγαλοψαρο η οχι ? το ειχα παρει μολις ειχε γεννηθει εχοντας δει και τη μανα του αλλα δεν μου φαινεται να εχει τα γνωστα χαρακτηριστικα(καρουμπαλο, στομα , χοντρο σωμα) .λετε να μην ξερω να ξεχωριζω τα παπαγαλοψαρα?
|
||||
|
||||
sorry boys ξεχασα την foto.
|
||||
|
||||
Παπαγαλόψαρο μπορώ να σου πω πως δεν είναι....
Τώρα για το τι είναι ανέμενε τους πιο έμπειρους... |
|
||||
|
||||
...
Απ'ότι ξέρω αυτά τα ψάρια είναι εργαστηρίου,δηλαδή δε τα βρίσκεις στη φύση...Οπότε ή δέν είναι παπαγαλόψαρο,ή δέ πέτυχε το <πείραμα> με το συγκεκριμένο ψάρι...και βγήκε κάτι παρόμοιο...
|
|
|||
|
|||
κοιτα αυτο ισως σε βοηθησει http://www.greekaquarist.com/vb/show...hlight=convict
|
|
||||
|
||||
...μήπως να το περιμέναμε να μεγαλώσει λίγο ακόμη για να δούμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του??? Πάντως ανρώπινο χεράκι, έχει μπεί σίγουρα μιας και πρόκειται για Albino... Τώρα δεν είμαι σίγουρος τί εννοεί ο Tkagem...
|
||||
|
||||
Είναι Cichlasoma nigrofasciatum.Ένα απο το χρώματα που έχουν στο φυσικό τους περιβάλλον είναι και αυτό το άσπρο.Κάποιοι (μαγαζατορες!!) τα ονομάζουν και αυτά παπαγαλόψαρα.Απ'ότι έχω ακούσει και εγώ τα παπαγαλόψαρα ,που όλοι ξερουμε, είναι διασταυρώσεις.
Φιλικά Κώστας |
|
|||
|
|||
Φαίνεται να είναι Α. nigrofasciatus (convict). Πάντως θα βοηθούσε μια πιο καθαρή φωτογραφία.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Starting with cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:14 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |