|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Προταση για 15λιτρο.
Ετοιμασα ενα ενυδρειακι 15λιτρο για το μαγαζι το οποιο θα πρεπει να ειναι ευκολο και λειτουργικο.Θα δουλευει με ενα κρεμαστο φιλτρακι Eheim και ενα 25αρι jaeger.
Tι μπορω να βαλω (εκτος απο μονομαχο)? Σκευτομαι για φωτισμο να χρησιμοποιησω καμια κρεμαστη λαμπα γραφειου power compact. Περιμενω ιδεες τοσο για φυτα οσο και για ψαρια. Νερο μπορω να χρησιμοποιω δικτυου ειτε να το γεμιζω με μπετονακι απο οσμωση που εχω σπιτι. Σας ακουω. |
|
||||
|
||||
25 λίτρα ε?
δεν ξέρω τι νερό έχετε στην Θεσ/νικη, αλλά θα μπορούσες να βάλεις γκάπι. όσον αφορά τα φυτά, δεν ξέρω το ύψος μεν, αλλά θα έβαζα μερικές βαλισνέριες, ανουβιες και java fern και moss. Θα γινόταν κουκλί.
|
||||
|
||||
Το υψος θα ναι μολις 25ποντοι οποτε βαλισνεριες δυσκολα...
|
|
||||
|
||||
Μη το λες...οταν φτασουν στην επιφάνεια προχωράνε οριζόντια...τοχω δει σε μικρό ενυδρειο κ μ'αρεσε. Απλές βαλισνέριες λεω, οχι αυτές: http://www.tropica.com/productcard_1...054&mode=close
εσυ επιλέγεις...
|
||||
|
||||
Με γκαπάκια θα βρεις μπελά σε τόσα λίτρα. Αφού θα βάλεις όσμωση 5 - 6 neon είσαι μια χαρά. Ακόμα καλύτερα μόνο με γαρίδες red cherry . Τώρα για φυτά....εσύ ρωτάς εμάς Κλάδεψε μερικά από αυτά που έχεις και χώσε τα στο καινούριο
Μου περισσεύουν 5 neon αν τα θέλεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 02-01-08 στις 10:11 |
|
||||
|
||||
Να το δικο μου 15 λιτρο.Εχω μεσα ενα μονομαχο και 10-15 μωρα απο κριμπ.Στα τοσα λιτρα παιζεις με γαριδες ισως καποια μικρα τετρα,kuhli loach,η ενα τριο κορυντορας(ετσι θα κανω το δικο μου)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση για ψαρια | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 16 | 20-02-08 01:30 |
Προταση για Gallery | gwgw | Greek Aquarist's Boards | 13 | 03-01-07 20:23 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |
Προταση για UV | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-07-05 19:30 |
Λύση φωτισμού για το 15λιτρο | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-09-04 12:48 |