|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Druid Swamp
|
|
||||
|
||||
Το ενα καλυτερο απο το αλλο! Ποσα Setup εχεις? Ζωντανα εχει μεσα?
|
||||
|
||||
Θενξ Στεφανε! 5 συστηματα μετραω μεχρι στιγμης στο σπιτι μου.
Εκτος σπιτιου, 3. Ειναι πολυ μικρο για ζωντανα το συγκεκριμενο 40x25x30cm με μολις 4-5cm στηλη νερου. |
|
||||
|
||||
Εντυπωσιακο Ποσο καιρο τρεχει?
|
|
||||
|
||||
Thanks man! Απο τον Ιουλιο
|
|
||||
|
||||
Σουπερ Ενα βιντεακι πανω σε αυτο το κοσμημα θα μπορουσαμε να εχουμε? Δεν θα ειναι κατι δυσκολο για σενα, φανταζομαι. Και αν δημιουργησεις ενα channel στο Youtube με αναλογα βιντεακια, ειμαι σιγουρος πως θα εχεις πολλους fans
|
|
||||
|
||||
οταν λες εκτος σπιτιου τι εννοεις? για πες καμια ιδεα να φτιαξουμε κι εμεις τπτ γιατι μεσα στο σπιτι δεν μας επιτρεπεται πλεον
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το εχω στο μυαλο μου εδω και παρα πολυ καιρο αλλα λογο χρονου αυτη την περιοδο ειναι λιγο δυσκολο για να στησω κατι αξιολογο. χαχα! τα 2 εκτος σπιτιου ειναι παλι σε σπιτια αλλα οχι στο δικο μου :P και εχω και ενα setup σε ενα μαγαζι LFS. |
|
||||
|
||||
Θα γινομουν αλλος ενας απο τους 500 followers σου αν ειχα Instagram Παρα πολυ ωραια ειναι αυτα που ειδα εκει αν και συντομα. Αν τυχει ομως να βρεις χρονο και αποφασισεις να κανεις ενα κανονικο βιντεακι, μη ξεχασεις να μας ενημερωσεις εδω
ΥΓ: Αληθεια, το ονομα σου ποιο ειναι; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Υπεροχο
Κατα τα αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει ακριβως..Εχεις νερο μεχρι ενα σημειο χαμηλα και το υπολοιπο πως μενει η υγρασια;ειναι σχεδον κλειστο απο πανω;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οπως και να χει συγχαρητηρια παντως, ειναι πολυ ωραια
|
||||
|
||||
Το ένα καλύτερο απ' το άλλο! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
https://www.instagram.com/p/BrdJd2_B..._web_copy_link
Ενα update απο τον βάλτο! Εχει drip system και fogger, απο πανω ειναι ανοιχτο συνεχεια |
|
||||
|
||||
Λιγο αργοπορημενα (οπως παντα ) τα steps για τον βαλτο.
Χωρισμα με σφουγγαρι για το μερος της αντλιας και του fogger Eνα αρχικο σχεδιο με red moor roots Eφαρμογη με αφρο πολιουρεθανης για στερεωμα και fail testing με ριζες :P Προσθηκη χαλικιου, lava rocks στον πατο και drip system και fogger testing Κοντα στο τελικο αποτελεσμα Up date |
|
|||
|
|||
Φανταστικό......!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και η δημιουργία!
|
||||
|
||||
Thanks again all!!
|
|
||||
|
||||
αν και το αρθρο ειναι παλιο να κανω μερικες ερωτησεις ...
Το drip system δουλευει φανταζομαι συνεχεια αφου το ενυδρειο ειναι ανοιχτο και δεν θα κραταει υγρασια....Το fogger το ιδιο ? ή απλα το βαζεις μερικα λεπτα καθε τοσο ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malaysian Mangrove Swamp Trip | sarpijk | Λίγα λόγια για την Ασία | 1 | 13-03-13 16:11 |
Swamp μαζί με Reef? | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-05-07 18:57 |