|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ADA Contest 2005-Top ten
Aξίζει να τα δούμε:http://www.aquaticplantcentral.com/f...ad.php?t=10133
|
|
|||
|
|||
¶φωνος
Έπαθα την πλάκα μου. Απλά αναρωτιέμαι για πόσο μπορούν να συντηρηθούν τα ενυδρεία αυτά μετά τον διαγωνισμό???
|
||||
|
||||
ουδεν σχολιο για τα ενυδρεια - απλα αψογα ολα
|
|
||||
|
||||
Κι όμως τα περισσότερα είναι χαμηλών απαιτήσεων και μπορούν να παραμείνουν σ'αυτήν την κατάσταση για χρόνια με σχετικά λίγο χρόνο ασχολίας . Τώρα άν μιλήσουμε για το Νο 5 εδώ απαιτείται πολύς χρόνος σε κλάδεμα για να κρατηθεί σε τέτοιο επίπεδο και δεν σηκώνει ούτε μικρές περιόδους τεμπελιάς .
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εκτός φυσικά αν έχει εργαστήριο (κλαρκ φρεζα cnc etc) σαν του μικρού..... Ε αν αρπάξεις μια φορά την "δόση σου" στο contest δεν θέλεις και πολύ. Ο Wayne Sham ή ο Oliver Knott ειναι ενας απο αυτούς Τώρα θα μου πείς οτι εχει την plantela απο πίσω του.... (Να πω και μια κακιούλα) Εεεεεεε και λιιιιίγο τα σεμιναααάρια απο την adana |
|
|||
|
|||
Η σειρα ειναι σωστη? Γιατι το νο 1 , παρότι εντυπωσιακο, μονο natural δεν ειναι...
Με εντυπωσιασαν τα 1 και 7 αρνητκα, αφυσικα τελειως. (Για βυθο). Το 5 μου θυμισε τον παλιο καλο καριο που 3-4 φορες την εβδομαδα ημαουνα με το ψαλιδι στα χερια...ουτε στον εχθρο μου! Εγω θα εβγαζα 3 πρωτα το 3, 6, και 9 |
|
||||
|
||||
Συμφωνώ , ειδικά το 3 και το 6 συνδιάζουν ομορφιά με φυσικότητα.Η σειρά μάλλον είναι τυχαία , δεν μπορεί...
|
|
||||
|
||||
Όλα είναι πααΑρα πολύ ωραία αλλά έχουμε και προτιμήσεις...
Αυτό μου αρέσει πολύ στα ενυδρεία που διαλέγουμε για άλλους λόγους ο καθένας, άλλο ενυδρείο ! 5 Για την εμμονή στην λεπτομέρια (Εντυπωσιακό που δεν είναι Ιάπωνας!) 3 Έχει δώσει καταπληκτικά τις διαστάσεις - όγκους. Φοβερές αναλογίες ! (Λίγο 'χοντοκομμένο' όμως) Αυτοί οι δύο άνθρωποι αν έκαναν ένα ενυδρείο θα ήταν .........!!!! 1 Μου θυμήζει σκηνικό από τον "Αρχοντας των Δαχτυλιδιών" (....δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό) 9 Αλλά χωρίς το ξύλο και τα φυτά στους βράχους Με την ευκαιρία αυτή θέλω να πω ότι είναι από τα καλύτερα Forum που έχω μπει για το aquascaping. Ζηλεύω...
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 27-10-05 στις 12:10 |
|
|||
|
|||
Το 5 μου άρεσε πιο πολύ απόλα παρόλη την περιποιήση που θέλει.
Το 1 μου άρεσε για την αρχιτεκτονική του παρόλο που είναι αφύσικο. Τα 3,4,6 όμορφα και φυσικά. Πάντως τίθεται ένα θέμα:τελικά το aquascape γίνεται και με παρεμβάσεις που αρέσουν σε εμάς ή θα πρέπει να είναι ότι πιο φυσικό για τα ψαράκια; |
|
||||
|
||||
Ήρθαν κι άλλα...
http://www.aquaticplantcentral.com/f...ad.php?t=10878 |
|
||||
|
||||
OH MY GOD
ζηλεύω απίστευτα!!!!!!!! Τι συστήματα είναι αυτά..... και εμείς που έχουμε βάλει δύο φυτάκια μία ρίζα και ένα πύλινο γλαστράκι νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε... Νιώθω σαν έφηβος με πατίνι όταν περνάει δίπλα μου μια φερράρι....
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
Tα ενυδρεια αυτα τα εχουν αναρτημενα μονο σ'αυτο το φορουμ?
Δεν εχει επισημο σαιτ να παμε να δουμε και τι διαστασεις και αλλες πληροφοριες εχουν?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Λίγο αργα μεν αλλα...
|
|
||||
|
||||
εγώ λέω για 5-6-3 σύμφωνα με την σειρά του http://www.aquaticplantcentral.com/f...ad.php?t=10133
... ούτε λόγος για το 1 το οποίο θεωρώ οτι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εξωπραγματικό! ... ίσως με ένα καραβάκι σαν του Lioliou να έφτιαχνε βέβαια λίγο, αλλα ατύχησε ο Ταϊβανέζος που δεν ήρθε στην "κοπή τη πίτα"...
|
||||
|
||||
"20-11-05, 13:52
mikenuke Tα ενυδρεια αυτα τα εχουν αναρτημενα μονο σ'αυτο το φορουμ? Δεν εχει επισημο σαιτ να παμε να δουμε και τι διαστασεις και αλλες πληροφοριες εχουν?" Α ρε VasilisRa... μου την έφερες! Σε λίγο θα απαντάμε και τα προπέρσινα...!!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Διαγωνισμος: International Aquaplant Layout Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-05 11:18 |
Διαγωνισμος: International Aquatic Plants Layout Contest '05 | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-03-05 01:13 |
ADA contest 2004 Niigata | leonard | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 30-09-04 00:20 |