|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
τι θα μπορουσα να βαλω σε 180 ΚΑΘΑΡΑ λιτρα?
σκεφτομαι για Αφρικανες αλλα μου αρεσει και το φυτεμενο. Εχω ηδη κριμπενσις και ψαχνω και κατι αλλο που να πεφτει σε αυτον τον συνδιασμο (σε αλλο ενυδρειο).
ως τωρα ειμαι αναμεσα σε φυτεμενο με γκαπυ χωρις φυτα με λαμπιντο οι γνωμες σας? |
|
|||
|
|||
το δευτερο !!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
χαχχαχ κι εδω με βρηκες? την ξερω την αποψη σου και οπως βλεπεις συμφωνω!
|
|
||||
|
||||
-Απο Malawi:1 χαρεμάκι Labidochromis,με πολλές πέτρες και λίγα φυτά
-Απο Tanganyika:1 ζευγάρι J.transcriptus (στις πέτρες)+ 1 χαρεμάκι L.multifasciatus (πολλά κελύφη) και λίγα φυτά |
|
|||
|
|||
Οκ αλλα εχω δυο ερωτησεις. Αλλα φυτα εκτος απο βαλισνεριες και ανουμπιες μπαινουν με λαμπιντο; Ας πουμε μπαμπου μπορει να μπει; Ακομα, αν ειναι μικρα μπορω να βαλω 2 χαρεμια λαμπιντο;
|
|
||||
|
||||
βαλε αφρικανες
βαλε και φυτα αν σ αρεσουν το πολυ πολυ να τα φανε για σαλατα χε χε χε
|
||||
|
||||
Μπαμπού δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πόσο αντέχουν.
Αλλά μπορείς να βάλεις και Pteropus, crinum, κρυπτοκορίνες, pistia. Όταν είναι μικρά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το φύλο . Αλλά μπορείς να ξεκινήσεις με 7-8 μικρά και να ξεχωρίσεις ένα ωραίο χαρεμάκι (με έναν αρσενικό και 3-4 θηλυκά) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Pleco για 50 λιτρα καθαρα | panos_auk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-02-11 23:56 |
τι να βαλω μεσα σε 100 λιτρα??.. | DIMITRIUS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-05-10 13:47 |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |