|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κερατόφυλλο και αναταραξη επιφάνειας
το κερατόφυλλο έχει αναπτυχθεί αρκετά και καλύπτει τη μισή επιφάνεια του ενυδρείου μου.
Μου αρέσει πάρα πολύ το θέαμα αλλά μου γεννήθηκε η εξής απορία. Με την ανατάραξη της επιφάνειας τι γίνεται; Φαίνεται ότι την επηρεάζει αφού πλέον γίνεται στη μισή επιφάνεια. Πως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα σε full φυτεμένα με φυτά επιφανείας; Να πάρω καμιά αεραντλία καλού κακού μιας και πιάνουν και οι ζέστες; |
|
||||
|
||||
Ένα επιπλέον πρόβλημα που μου δημιουργεί το κερατόφυλλο (που μάλλον θα το αραιώσω) είναι ότι μένουν αρκετά flakes από την τροφή ανάμεσα στα φύλλα του, με αποτέλεσμα να μην τα τρώνε τα ψάρια και να δημιουργείται πρωτεϊνικό φιλμ.
Έτσι αναγκάζομαι μετά από 1 ώρα που ταΐζω να περνάω την επιφάνεια με χαρτί κουζίνας για να το αφαιρέσω. |
|
||||
|
||||
Δεν νομιζω οτι η αναταραξη ειναι το προβλημα με το κερατοφυλλο σε ενα φουλ φυτεμενο.
Κοβει το φως και τα αζωτουχα απο τα υπολοιπα φυτα.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 ,αναταραξη και οξυγονωση νερου | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-11 18:05 |
Αναταραξη επιφάνειας σε φυτεμενο ενυδρείο | stelios_ant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 09-03-10 12:43 |
Απορία για ανατάραξη επιφάνειας! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-02-10 19:53 |
Φυτά επιφάνειας | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-08-09 18:43 |
ανατάραξη επιφάνειας νερού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-04 12:14 |