|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Neolamprologus occelatus
Πληροφορίες
Διαστάσεις:60x30x38 Όγκος:60 λίτρα Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:4 neolamprologus occelatus(θα κρατησω ενα ζευγαρι) Διακοσμητικά υλικά: Αμμο ψιλη,πέτρες Φόντο: οχι Φωτισμός:15w Διάρκεια φωτισμού:14.00-22.00 Φιλτράρισμα: 2208 300 l/h eheim σφουγγάρι + 300 ml substratpro Θερμοστάτης:100 w Λίπανση: Οχι Παροχή CO2: Οχι Παράμετροι: pH:8,2 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 mg Αλλαγές νερού:15% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο είναι διαμπερές και φαίνεται από τρεις μεριές Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
τελικα εισαι μαγος ειναι σκετη μαγεια το ενυδρειο σου χρησταρα
|
|
|||
|
|||
Μου αρέσει, αλλά θα το προτιμούσα πιο γεμάτο, επίσης το ίδιο σκηνικό συνεχώς πέτρες-άμμος-κογχύλια το έχω βαρεθεί να πω την αλήθεια, περιμένω να δω νέες ιδεές από εσάς μιας και εγώ δεν ασχολούμαι με tanganyika!
|
|
||||
|
||||
Μάλλον καλά έκανες και έθαψες μερικές πέτρες γιατί έχω δει video όπου μέσα σε 2sec είχαν ανόιξει ολόκληρο λάκο στην άμμο με το σώμα τους.
Παράθεση:
ΟΚ αφού είναι διαμπερές δεν γίνεται!! |
|
||||
|
||||
αντε βρε Χρηστάρα μπράβο για ακόμα μια φορά.περιμένουμε περιγραφή τις κατάστασης.και επίσης και άλλες φώτο
ακόμα δεν γέννησαν? |
|
|||
|
|||
Λιγο πιο σκουροχρωμες πετρες...ετσι για το κοντραστ..Να το χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Θα δέσει το χρώμα με τον χρόνο Ανδρέα.
Πάντως εδώ και και λίγες μέρες που τα εχω βάλει βλέπω ότι εχουν πιάσει ολα απο ένα μέρος και έχω μία περίεργη ηρεμία. Ακόμα δέν είμαι σίγουρος για το ποσα αρσενικα-θηλυκα εχω. Περιμένω να δω. Ειναι κούκλος με ιδιαίτερο χαρακτήρα..... |
|
||||
|
||||
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
Αρχισε η μάχη της κυριαρχίας,αντε να δούμε πιός θα βγει κερδισμένος...
|
|
||||
|
||||
εχω δει πολλα απο τα ψαρια σου Χρησταρα αλλα τετοιο γλωσσοφιλο ουτε που το φανταζωμουνα
|
||||
|
||||
Eισαι μαγος της φωτογραφιας !!!!!
Φοβερές!!! |
|
||||
|
||||
Τα παραλες....
Παντως σημερα ειχα το δωρακι μου |
|
||||
|
||||
να σου ζήσουν φίλε μου.όλο μωρά είσαι
|
|
||||
|
||||
Μπραβο βρε Χρηστο!!οχι που δεν θα σου ζευγαρωναν..
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν!!!
|
|
||||
|
||||
μπραβο ρε χρηστο.πες τα μυστικα σου.....μπας και μαθουμε και εμεις
|