|
|||
|
|||
Sakis Nano reef!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Είδος ενυδρείου: Nano Reef Τύπος ενυδρείου -διαστάσεις.I.Y Συνολικά λίτρα: 45 Sump: Όχι Skimmer: Όχι Φωτισμός: 30w LED D.I.Y Κυκλοφορία: 2 Εσωτερικά φίλτρα! Υπόλοιπος εξοπλισμός: Τίποτα ¶λλες πληροφορίες: (πχ ύπαρξη refugium, chaeto, DSB, algae scrubber κλπ): Λίγο χαετο που έβαλα πρόσφατα! Ρουτίνες συντήρησης (αλλαγές νερού, πρόσθετα κλπ):Αλλαγές νερού εβδομαδιαίες από το μεγάλο ή από θάλασσα. ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ. Ιχθύες(είδη και αριθμός): yellow Goby περιμένω και δυο κλοουν. Ασπόνδυλα(είδη και αριθμός): 1 tetcus snail Κοράλλια(είδη και αριθμός): Διαφορα zoanthus-paranzoathus,caulastrea,acanthastrea, Ρουτίνες συντήρησης ιχθύων-κοραλλιών (τάισμα, πρόσθετα, αναπαραγωγή,fraging): 2 φόρες την εβδομαδα reef plus 2 φόρες ταργκετ με tropicmarin zooplakton,phytoplakton και reef pearls 1-2 rottifers Κατεψυγμένη Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι): Οχι Ρουτίνα δόσεων( πόσο και πόσες φόρες την ήμερα): καμια Strodium: όχι Iodium: όχι Elements:όχι ¶λλες παρατηρήσεις: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά) Αλατότητα: Ca:390 Mg: 1300 KH: 7,2 No3: 5 po4: 0,2 Θερμοκρασία: 27 Το ενυδρείο τρέχει αρκετό καιρό άλλα είπα να ξεκινήσω την παρουσίαση μιας που θέλω μέχρι αρχές Οκτωβρίου να είναι foul stock . Το 1ο διάστημα ήταν ψηλό παρατημένο τώρα έχει την προτεραιότητα μιας που το άλλο Reef μου είναι πολύ κομπλέ! Οι φωτογραφίες είναι από το ξεκίνημα! Το Σαββατο μετα την συντηρηση θα σας βαλω καινουργιες! |
|
||||
|
||||
κατι καλο νιωθω ότι γεννιέται!
μπράβο σακη!καλη πορεία να εχει και πολύ χρωμα! |
|
||||
|
||||
ρε Σακη σαν ζαρι ειναι!!! για ρεεφ πας η για ταβλι? αχαχαχαχαχα
μπραβο ρε φιλε καλη "αρχη" !!!! |
|
||||
|
||||
Mπράβο Σάκη περιμένω να δώ τις καινούριες , έχω περιέργεια Να το χαρείς και αυτό
|
|||
|
|||
Μερικά ζοανθους! Ακόμα δεν το καθάρισα να βγάλω καμιά σοβαρή φωτογραφία
|
|
||||
|
||||
σούπερ σακη!με τι τα ταΐζεις?
|
|
||||
|
||||
ελα ρε φιλε μπραβο καλα παει το στοκαρισμα βλεπω!!!! αντε αντε και γεματο!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ αλάνια προσπαθώ να το στοκαρω μέχρι το φθινόπωρο να είναι γεμάτο.
Νίκο από και λοιπά ρίχνω tropic Marine zooplankton και phytoplankton, Reef pearls, Seachem reef plus. |
|
|||
|
|||
Μια φωτογραφία γρήγορη μετά την συντήρηση αύριο μεθαύριο θα Ανεβάσω καλύτερη .
|
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗ!
ήμουν σιγουρος οτι θα γίνονταν στολιδι!!! |
|
|||
|
|||
Η προσπάθεια μετράει Νίκο! Έχουμε δρόμο ακόμα!
Τα κοράλλια εύκολα όλα και δεν έχω μετρήσει πάνω από 3 φόρες! |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και αυτό Σάκη
|
|||
|
|||
Δε ξέρω από θαλασσινά αλλά από εικόνα τουλάχιστον σκιζει το μικρό. Καλή συνέχεια.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Φτου φτου βρε Σάκη πώς μου αρέσουν αυτα τα bubble
|
||||
|
||||
Κατι μου λεει οτι αυτο το νάνο θα φτάσει παρα πολύ ψιλά.
Ετοιμάζεται για μεγαλα πράγματα. Εδω ταιριάζει αυτο που λένε οτι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρα μπουκαλάκια. |
|
|||
|
|||
Δεν θέλει πολύ σκέψη ξεκινάς ένα μπαμ μπαμ και στέλνω Καβάλα να πας να πάρεις δωράκι!!!!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ βρε Σάκη να είσαι καλά θα το κάνω λίγο αργότερα
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Περιμένω από ένα παιδί αρκετά κοράλλια εύκολα σχετικά! |
|
||||
|
||||
Ωραίο και το μικρουλι Σάκη , υπνοδωματιο το εχεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Όχι ρε συ....
Είναι απέναντι από το άλλο και κάνουν κόντρες ομορφιάς.......
|
||||
|
||||
Χαχαχα
Μαλλον ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Διαφορετικοί κόσμοι Γιώργο!
Μηδέν ρουτίνες το νάνο φουλ ρουτίνες το Reef! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Σούπερ οι φωτο!!!!
|
|
||||
|
||||
πανεμορφο σακη. ολο υγεία, σκόρδα.....
|
|
|||
|
|||
Η γυναίκα πήρε κινητό βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες ....
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φιλαράκι θέλω να δω και φώτο από το δικό σου καιρό έχουμε να το δούμε .
|
|
||||
|
||||
Ειμαι σε φάση αλλαγών...
|
|
|||
|
|||
Στον Γιάννη το έλεγα φιλαράκι .
αλλά και εσύ πρέπει να μας δείχνεις τι αλλαγές.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano reef | nicpapa | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-08-14 10:46 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |