|
|||
|
|||
Επιθετικότητα η ζευγάρωμα?
Οπώς θα δείτε και στο βίντεο δεν το αφήνει σε ησυχία το black moor. Τα έχω 4 μηνες και δεν είχαν πρόβλημα. Κυνηγιοντουσαν καμια φορά αλλά για λίγο συνήθως στο φαι. Σήμερα όμως όλο το απόγευμα τον κυνηγάει. Είναι επιθετικότητα η φλερταρισμα? Είναι μικρός όμως για ζευγάρωμα. Τι μπορεί να συμβαίνει? https://youtu.be/lltXQPnIJK0
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Ζευγάρωμα είναι
Εχω δει και χειρότερα
|
|||
|
|||
Πριν λίγο είδα οτι συμβαίνει και το αντίθετο. Το black moor κυνηγάει το λευκό. Αλλά είναι μικρά νομιζω για ζευγάρωμα. Λες να είμαι τυχερή και να χω καμια γέννα? Χλωμό ε?
|
|||
|
|||
γιατι οχι, συμβουλεψου τους παλιους αν θα επρεπε να προσεξεις/ κανεις κατι.
ε χμ να πω οτι καλημέρα Και τι ωραιο ενυδρείο! Πως καταφέρνεις να το κρατάς έτσι? Εχω ένα μικρό με αληθινά φυτά (!) και χρυσόψαρα αλλά την ποιότητα και την διαύγεια του νερου σου δεν την εχω. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
τι φιλτρο έχεις?
|
|
||||
|
||||
Ακόμα στο μικρό έχεις τα χρυσόψαρα βρε Χάρη ;
|
|||
|
|||
Fluval 205
|
|||
|
|||
Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Θα σου εξηγήσω. ------------------------- Το είδα. Μεγάλο φίλτρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harris1 : 16-01-18 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγάρωμα | violetta | Bettas | 2 | 24-06-12 19:07 |
Επιθετικότητα Labido (help) | manousos | Malawi | 23 | 02-11-08 11:41 |
Επιθετικότητα Colisa lalia | Παπαδόπουλος Κώστας | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-07 12:43 |
επιθετικότητα, παιχνίδι ή πρόβλημα ? | safi | Δίσκοι | 28 | 30-08-05 18:07 |
Ζευγάρωμα | sakis345 | Αναπαραγωγή | 18 | 26-04-05 10:55 |