|
|||
|
|||
βιβλίο για χρυσόψαρα
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες για τα χ ρυσοψσρα?
Βιβλίο, ίντερνετ,pdf..... Οτιδήποτε Θέλω να μάθω για τη διατροφή τους, την αναπαραγωγή τους κτλ Έχω διαβάσει την τοπικ του delta66 αλλά θέλω να μάθω περισσότερα
|
|||
|
|||
Δοκίμασε κανάλια στο youtubeόπως ασκούμε το solid goldπου δίνει πληροφορίες για τα χρυσοψαρα σε σύντομα βιντεάκια.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Είναι τόσα πολλά που χάνεις τη μπάλα. Πολλά έχουν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ΠΟΛΛΑΑΑΑ που απλά δεν υπάρχει λόγος να είναι στο YouTube
|
||||
|
||||
Σταύρο καλησπέρα βρηκα αυτο
http://www.skroutz.gr/books/129947.%...%81%CE%B1.html δεν ξέρω κατα πόσο ειναι καλό ..... αλλα υπάρχει μια εφαρμογή στα android που μπορείς να κατεβάσεις ότι βιβλίο θέλεις και να το διαβάσεις κάτσε λίγο να το ψάξω. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Βάλε κανενα βίντεο με τα ψάρια σου να τα δούμε ή καμια φωτό..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κι ένα νέο βιβλίο | Κλεόβουλος | Victoria και υπόλοιπες μικρές λίμνες | 3 | 08-07-11 01:34 |
Ερώτηση για βιβλίο | Alonso | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 28-05-08 18:41 |
Βιβλίο για φυτά.... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 14-11-07 13:27 |
Βιβλίο για αρχαριους | sparos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 05-07-07 19:39 |
Βιβλίο για χρυσόψαρα | goldmary | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 1 | 09-02-05 12:09 |